Ο πρωταθλητής Κώστας Πούλιος αφοσιώνεται στην προπονητική και σας περιμένει να προπονηθείτε μαζί του

Στροφή στην αθλητική του καριέρα έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό ο πρωταθλητής των δρόμων αποστάσεων Κώστας Πούλιος ο οποίος πλέον με την εμπειρία του και κυρίως τις πανεπιστημιακές σπουδές του στο αντικείμενο της Φυσικής Αγωγής , προπονεί δρομείς για την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων και όχι μόνο.

Ο Κώστας Πούλιος υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στις μεγάλες αποστάσεις με πανελλήνιες νίκες σε μια ευρεία γκάμα αποστάσεων από τα 1.500μ ως και τον Μαραθώνιο. Μάλιστα το αγώνισμα το Μαραθωνίου συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όπου κατέλαβε την 80η θέση ανάμεσα σε 110 δρομείς.

Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό δηλαδή τον Στίβο που περιλαμβάνει και τους δρόμους αντοχής. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν running coach και παρότι έχει σταματήσει τον πρωταθλητισμό, συνεχίζει να γυμνάζεται ο ίδιος και να συμμετέχει σε μαζικούς αγώνες δρόμου.

Αν είστε δρομέας και ψάχνετε σωστή προπονητική καθοδήγηση, ο Κώστας Πούλιος είναι ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, είτε θέλετε απλά να τερματίσετε στον πρώτο σας αγώνα 5χλμ είτε να πετύχετε και ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο Μαραθώνιο.

Το κόστος συνδρομής για τους αθλούμενους στην ομάδα του Κώστα Πούλιου είναι εξαιρετικά χαμηλό και περιλαμβάνει τις ομαδικές προπονήσεις που γίνονται στα βοηθητικά στάδια στίβου του ΟΑΚΑ, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή το απόγευμα με φυσική παρουσία και του ίδιου. Οι ώρες ενηλίκων στο running team ειναι 19:30-21:00, ενώ νωρίτερα 18:00-19:30 γίνονται και προπονήσεις για παιδιά, Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου & Γυμνασίου.

Για επικοινωνία με τον Κώστα Πούλιο
τηλ: 6937423751
email: [email protected]

002

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ