Κανένας επιλαχόντας δεν θα τρέξει στο φετινό Σπάρταθλο

Την ανακοίνωση που ακολουθεί εξέδωσε πριν λίγο η διοργάνωση του Σπάρταθλου 2020. Διευκρινίζει ότι όσες ακυρώσεις συμμετοχών αν υπάρξουν, δεν θα γίνει καμία αντικατάσταση αθλητή φέτος. Θυμίζουμε ότι κάθε χρόνο υπάρχει λίστα επιλαχόντων, και η φετινή των Ελλήνων είναι εδώ: ” Ανακοινώθηκαν οι 71 Έλληνες επιλαχόντες του Σπάρταθλου, και η σειρά τους “. Πάντα οι πρώτοι επιλαχόντες έπαιρναν τελικά συμμετοχή, αλλά φέτος που λόγω του covid είναι πιθανές αρκετές ακυρώσεις, δεν θα υπάρξει αντικατάσταση συμμετεχόντων και ο αγώνας θα γίνει με λιγότερους Σπαρταθλητές.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στη χθεσινή Συνεδρίασή του αποφάσισε, για λόγους αποφυγής συνωστισμού κατά την διάρκεια του αγώνα, να μην προχωρήσει σε προσκλήσεις συμμετοχής αθλητών από τη Λίστα Αναμονής.Το Συμβούλιο λυπάται για τους αθλητές που περίμεναν να προσκληθούν, αλλά αυτό που προέχει με τις σημερινές συνθήκες είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, αθλητών και εθελοντών.Ας ευχηθούμε όλοι μας ότι το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021 θα διεξαχθεί κάτω από τελείως διαφορετικές προϋποθέσεις ώστε υγιείς να απολαύσουμε τον αγώνα.

Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε προηγούμενη ανακοίνωση, της 20ης Ιουλίου (Σημαντική Ανακοίνωση – Σπάρταθλον 2020):

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ανακοινώνει ότι οι προετοιμασίες για τον αγώνα συνεχίζονται κανονικά.

Σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ακολουθώντας τις οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία, ο αγώνας θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Ελπίζουμε μέχρι τότε ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες να ανατρέψουν την σημερινή ευνοϊκή κατάσταση.

Ακόμη το Συμβούλιο ενημερώνει ότι όλοι οι αθλητές, μέλη πληρωμάτων και συνοδοί αθλητών που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό Covid-19. Το πιστοποιητικό αυτό θα πρέπει θα πρέπει να έχει εκδοθεί από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ το πολύ 72 ώρες πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα και να είναι στην αγγλική γλώσσα.. Τα πιστοποιητικά θα πρέπει να κατατεθούν στην Γραμματεία του αγώνα κατά την εγγραφή του αθλητή στη Γλυφάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υγειονομικές διατάξεις και τα πρωτόκολλα του αγώνα θα σταλούν με email σε κάθε αθλητή εντός των επομένων ημερών

Καλή συνέχεια και καλή τελική προετοιμασία

ΥΓ. Παράκληση να παρακολουθείτε όλες τις επόμενες ανακοινώσεις ΣΠ20 Νο.. που το επόμενο διάστημα θα φθάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας με πληροφορίες και οδηγίες για τον αγώνα

Θυμηθείτε επίσης προηγούμενα νέα και ανακοινώσεις:

Αυτοί είναι οι 56 Έλληνες που κληρώθηκαν και θα τρέξουν στο Σπάρταθλο 2020

Ανακοίνωση του Δ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ σχετικά με την τέλεση ή μη του αγώνα 2020

spartathlon20154

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ