ΓΓΑ : Η επανέναρξη των προπονήσεων θα γίνει με τεστ για όλους, ανεξάρτητα αν έχουν κάνει εμβόλιο

Ειδήσεις

(1774)
(472)
(1710)
(1187)
(768)
(403)
(258)
(237)
(1211)
(650)
(1282)

X-treme Stores

Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας

GS5D1586

Μπήκαμε στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, και ένα – ένα όλα τα αθλήματα επανέρχονται στην προπονητική και την αγωνιστική δράση.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποφάσισε όπως κάθε αθλητής αλλά και το τεχνικό προσωπικό, θα επιστρέψουν στην δράση τους μόνο αφού προηγουμένως θα έχουν κάνει τεστ. Πιο συγκεκριμένα, το σχετικό απόσπασμα της διάταξης, έχει ως εξής: 

“Την πρώτη εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο (μετά την περίοδο των θερινών διακοπών), οι αθλητές/τριες και το τεχνικό προσωπικό, όλων των αθλημάτων (ατομικών και ομαδικών), ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ), θα πρέπει να υποβληθούν στον πρώτο προληπτικό έλεγχο για covid19, με σύμφωνα με το testing ανά ηλικιακή κατηγορία, όπως ορίζεται στον Πίνακα 2. Ο πρώτος προληπτικός έλεγχος θα διενεργηθεί ακόμη και για τους αθλητές/τριες, τεχνικό προσωπικό των αθλημάτων του χαμηλού επιπέδου επικινδυνότητας (πράσινο χρώμα Πίνακα 2).”

Τους προαναφερόμενους πίνακες, καθώς και όλα όσα ακόμη ορίζονται για τις προπονήσεις και για τις εγκαταστάσεις, θα βρείτε στο κείμενο της ΓΓΑ ” Διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 (16/08/2021) “.

Θυμηθείτε επίσης και την άλλη απόφαση της ΓΓΑ, στη χθεσινή μας δημοσίευση για τους αγώνες δρόμου : Νέοι κανόνες από τη ΓΓΑ για τις διοργανώσεις δρόμου : ως δύο παράλληλοι αγώνες των 300 συμμετοχών ανά ημέρα

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε “like” στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

…διάβασε επίσης

Runster

Σχόλια αναγνωστών

…διάβασε επίσης

FitnessPulse

Runster

Runster

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ