Εγκρίθηκε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Μαραθωνίου Αθήνας

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2021

Στο πλαίσιο επαναπρογραμματισμού της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2021,  το Δ.Σ. και η Εκτελεστική Επιτροπή του ΗΜΑ – ΑΜΑ 2021 του ΣΕΓΑΣ, προχώρησε στον προσδιορισμό της διεξαγωγής της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2021.

Το παρόν Υγειονομικό πρωτόκολλο συντάχθηκε βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, το οποίο είναι αναρτημένο και ισχύει στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ: Πρωτόκολλο Διεξαγωγής αγώνων ΕΚΤΟΣ Σταδίου – ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2021 και περιλαμβάνει όλους τους κανόνες διεξαγωγής, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις διαδικασίες που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της διοργάνωσης εναρμονισμένα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ.  Στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητο και αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση που θα διαμορφώνεται σταδιακά στη χώρα μας το επόμενο διάστημα και μέχρι την τέλεση του αγώνα, το παρόν θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.


Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2021 έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. 

Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο μαζί με τους αριθμούς συμμετοχών, τις ώρες εκκίνησης και κάθε πληροφορία : https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/runners-gr/health-protocol-gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ