Η Ασημίνα Ιγγλέζου και ο Μάριος Ψαραδέλλης θα τρέξουν μαζί τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Μάριος Ψαραδέλλης γεννήθηκε στο Μαρούσι τον Αύγουστο του 1995. Έχει διαγνωστεί εκ γενετής με την νόσο του Little, το γεγονός αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Το 2013 πέρασε πρώτος στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2017 ως αριστούχος! Συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαιδευτική ψυχολογία και αυτή την περίοδο μετεκπαιδεύεται σε θέματα ψυχοθεραπείας. 

Παράλληλα ασχολείται με το θέατρο, τη σκηνοθεσία, την μουσική τη στιχουργική τη συγγραφή, και το modeling. Έχει λάβει τιμητική διάκριση συμμετέχοντας το πανελλήνιο παραολυμπιακό πρωτάθλημα μπότσια. Υπήρξε ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου την περίοδο 2019-2020, συμμετέχοντας ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε για πρώτη φορά το 2019, με βοηθό στο αμαξίδιό του την Αμερικανίδα Jennifer Dugan.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, η Ασημίνα Ιγγλέζου και ο Μάριος Ψαραδέλλης θα τρέξουν μαζί τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα μοιραστούν την εμπειρία της συνεργασίας δύο αθλητών για έναν στόχο, τον τερματισμό μετά από 42 χιλιόμετρα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ένα σύμβολο ανθρώπινης θέλησης!   «Πόσο βαρύ μοιάζει το φορτίο που κουβαλάμε μερικές φορές στις πλάτες μας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά μιλώντας. Φέτος θα έχω την τιμή να συνοδέψω τον Μάριο στην πορεία από τον Μαραθώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τρέχοντας μαζί του έναν αγώνα που πιο πολύ θα μοιάζει με ένα μαγικό χαλί για δύο, παρά με τρέξιμο.
 
Ο Μάριος Ψαραδέλης, είναι ένας νέος άνθρωπος που ζει τριγύρω μας αλλά διαφέρει τόσο πολύ από τους περισσότερους μας. Στα 25 του σήμερα, είναι ένας κατά συρροή αριστούχος της ζωής. 
Αριστούχος επιστήμονας ψυχολογίας, με πάθος για τις τέχνες (θέατρο, στιχουργική, συγγραφέας, σκηνοθέτης αλλά και κομμάτι της κοινωνίας μέσα από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου. Σπάνια περίπτωση ανθρώπου με τόσες επιτυχίες σε τόσο νεαρή ηλικία, για αυτό και ξεχωρίζει ο Μάριος!

Ο Μάριος είναι και αθλητής, με διακρίσεις σε αγώνες θέλησης και δύναμης, εκείνων των αθλητών που έχουν ξεχωριστές δυνάμεις κρυμμένες στην ψυχή τους. Δυνάμεις που κάνουν όλους εμάς να υποκλινόμαστε μπροστά τους, σεμνά και ταπεινά. 

Φέτος, ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα είναι για μένα διπλά αυθεντικός, γιατί ο Μάριος είναι ένας αθλητής που με αυθεντικότητα ψυχής ζει τον κάθε του αγώνα στη ζωή!»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια σπορ αντοχής, με εξειδίκευση στα ορεινά αθλήματα. Αγωνίζεται από το 2014 στο ορεινό τρέξιμο, με διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο και παρουσία σε αγώνες στο εξωτερικό.

 Συμμετέχει επίσης σε αγώνες τριάθλου, μαραθωνίου, ορειβατικού σκι και ποδηλασίας δρόμου. Από τις σημαντικότερες διακρίσεις της η μοναχική διάσχιση της οροσειράς της Πίνδου 550 χλμ το 2018, ο τερματισμός της ως πρώτης Ελληνίδας στον διεθνή αγώνα 350χλμ Tor des Geants στις Άλπεις το 2019. 

2Q==

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ