Αγρινιώτης πρωταθλητής δρομέας καταγγέλλει: Κάποιοι με τη συμπεριφορά τους ντροπιάζουν τους αθλητικούς χώρους της πόλης

Σοβαρή καταγγελία που προκαλεί έντονο προβληματισμό αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νεαρός Αγρινιώτης πρωταθλητής δρόμων αντοχής της ΓΕΑ, Νίκος Σταμούλης, καταγγέλλει “αναίτιο και προσβλητικό περιστατικό στο πρόσωπο του προπονητή του από έναν ζηλόφθονο άνθρωπο που ανενόχλητα βλάπτει σοβαρά και επανειλημμένα τον αθλητισμό της πόλης” κάνοντας παράλληλα λόγο για συνθήκες “εκδιωγμού” αθλητών από συγκεκριμένους ανθρώπους στο στάδιο.

Χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή του τονίζει:

Χτες εγώ και ο αδερφός μου κατά τη διάρκεια της προπόνησης γίναμε αυτόπτες μάρτυρες σε ένα αναίτιο κι προσβλητικό περιστατικό στο πρόσωπο του προπονητή μας από έναν ζηλόφθονο άνθρωπο που ανενόχλητα βλάπτει σοβαρά και επανειλημμένα τον αθλητισμό της πόλης .

Έχουμε τη τιμή να μας γυμνάζει ένας σπουδαίος προπονητής με σπάνιο ήθος, φοβερές αρχές και παιδεία. Το τελευταίο διάστημα έχουμε και οι ίδιοι δεχτεί ένα καθεστώς “εκδιωγμού” από συγκεκριμένους ανθρώπους στο στάδιο. Πιθανόν δεν τους αρέσει η επιτυχία και να γεμίζει το γήπεδο με παιδιά και αθλητές.

Χτες όμως ξεπεράστηκε κάθε όριο! Τι αθλητισμό θέλει αυτή η πόλη; Θέλετε αθλητές και πρωταθλητές; Θέλετε το στάδιο γεμάτο παιδιά; Θέλετε υγεία και παιδεία σε μια κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού; Αν ναι ζητάμε δημόσια ,να γίνει επιτέλους κάποια παρέμβαση γιατί δε μπορεί κάποιοι να δρουν σε δημόσιους χώρους λες και είναι σπίτι τους, να προσβάλλουν προσωπικότητες και ανθρώπους με ιστορία χωρίς εκείνοι να τους δώσουν ποτέ δικαίωμα !!!

Φτάνει πια! Όσο περήφανοι νιώθουμε όταν φέρνουμε πρωτιές στη πόλη μας, τόσο λυπόμαστε όταν κάποιοι ντροπιάζουν με τη συμπεριφορά τους, τους αθλητικούς χώρους ανενόχλητοι και όταν αυτό συμβαίνει μπροστά σε νέα παιδιά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ζαρκαβέλης, σε σχετική επικοινωνία του agrinionews.gr, τόνισε πως είναι ενήμερος για το θέμα ωστόσο ακόμη δεν έχει πλήρη γνώση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, επιβεβαιώνοντας όμως πως έχει γίνει καταγγελία, από γνωστό προπονητή του Αγρινίου, η οποία και θα διερευνηθεί.

Χτες εγώ και ο αδερφός μου κατά τη διάρκεια της προπόνησης γίναμε αυτόπτες μάρτυρες σε ένα αναίτιο κι προσβλητικό…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Σταμούλης στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

πηγή: https://www.agrinionews.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ