Ξέσπασε ο πιτσαδόρος: “Ο Μάικλ Τζόρνταν λέει μ@λ@κίες”

Το περίφημο “Flu Game” στο Σολτ Λέικ Σίτι, η επική εμφάνιση του Μάικλ Τζόρνταν επί των Γιούτα Τζαζ στους NBA Finals 1997, παραμένει μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις στην καριέρα του AIR. Ο παλαίμαχος θρύλος των Σικάγο Μπουλς μίλησε για εκείνο το βράδυ στο “The Last Dance”, είπε ξανά ότι δηλητηριάστηκε από μια πίτσα, ωστόσο ο άνθρωπος που ανέλαβε να του την παραδόσει δήλωσε ότι “αυτή η θεωρία είναι ένα μάτσο μ@λ@κίες“.

Ο Γκρεγκ Φάιτ, assistant manager εκείνη την εποχή στο Park City Pizza Hut του Σολτ Λέικ Σίτι, εξήγησε ότι εκείνος έφτιαξε και στη συνέχεια πήγε την πίτσα στο ξενοδοχείο Marriott όπου έμεναν οι Σικάγο Μπουλς. Διέψευσε τον γυμναστή του MJ, Τιμ Γκρόβερ, που είπε ότι πέντε άτομα βρέθηκαν έξω από την πόρτα του δωματίου και εξήγησε ότι πήγε μαζί με έναν συνάδελφό του, αφού προηγουμένως έπλυνε τα χέρια του και έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας ώστε να εξασφαλίσει ότι ο Τζόρνταν δεν θα αντιμετωπίσει τον παραμικρό κίνδυνο.

Μας ζήτησαν μια πίτσα με λεπτό ζυμάρι, τραγανή, με έξτρα πεπερόνι για τον Μάικλ Τζόρνταν. Η ιστορία που ακούστηκε είναι για τα σκουπίδια, είναι ένα μάτσο μ@λ@κίες. Είπαν για πέντε άτομα, ενώ ήμασταν δύο. Δεν είχα καν πέντε άτομα στην πιτσαρία εκείνη την περίοδο και αυτή ήταν η πρώτη μου παράδοση, καθώς είχα την ελπίδα ότι θα συναντήσω κάποιον ή κάποιους παίκτες” εξήγησε ο Γκρεγκ Φάιτ σε συνέντευξή του στην εκπομπή “The Big Show” με τους Τζέικ Σκοτ – Γκόρντον Μόνσον.

Σύμφωνα με τον Φάιτ, ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιζε χαρτιά τη στιγμή που του παραδόθηκε η πίτσα, αργά το βράδυ πριν από τον αγώνα με τους Γιούτα Τζαζ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ