Τα παράλογα του Facebook: Μπλόκαρε βίντεο του για ένα report χρήστη από τη Βραζιλία

Live μετάδοση από την εκδήλωση του iEidiseis στον λογαριασμό της ιστοσελίδας μπλόκαρε το Facebook, γιατί έκανε report ένας χρήστης από τη… Βραζιλία που διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα!

«Το βίντεο σας έχει μπλοκαριστεί και δεν μπορεί να προβληθεί από τους άλλους». Με αυτό το μήνυμα, το Facebook ενημέρωσε τη σελίδα του iEidiseis ότι επειδή ένας χρήστης έκανε report διεκδικώντας πνευματικά δικαιώματα για αποκλειστικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Τι συνέβη; Χρήστης με το όνομα RedeTV -με ένα γρήγορο search πρόκειται για τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας- διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα σε live βίντεο που ανέβασε το iEidiseis στη σελίδα του, από δική του εκδήλωση, με δική του παραγωγή, που δεν περιέχει ούτε μουσική, ούτε κάποιο σήμα, παρά μόνο τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση του iEidiseis ήταν για το επιτελικό κράτος και πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 2021, την περασμένη δηλαδή εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το βίντεο αμέσως μετά το αίτημα αμφισβήτησης που υποβλήθηκε «άνοιξε» μέχρι το επίμαχο review από τους… ελεγκτές του Facebook.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=457563259025611

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ