Η Sony ανακοίνωσε τα νέα smartphones Xperia 1 III και Xperia 5 III (video)

Η Sony αποκάλυψε τα δύο καινούργια smartphones της, το Xperia 1 III και το Xperia 5 III. Οι κάμερες των δύο νέων κινητών τηλεφώνων της εταιρείας έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς η Sony θέλει να ταιριάξει το brand Xperia με αυτό των Alpha digital cameras. Η τιμή τους δεν έγινε γνωστή, όμως αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά των Η.Π.Α. το καλοκαίρι.

Τα δύο κινητά έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος τους, επεξεργαστή Snapdragon 888 και υποστήριξη 5G. Η Sony χρησιμοποίησε τρεις κάμερες 12MP (f/2.2 ultrawide, f/1.7 wide, f/2.3 telephoto) με τη βασική και το telephoto lense να υποστηρίζουν OIS. Θα υποστηρίζουν καταγραφή βίντεο με ανάλυση 4K/120FPS και HDR.

Το Xperia 1 III έχει μια οθόνη OLED 6,5 ιντσών με ανάλυση 4K που υποστηρίζει refresh rate 120Hz και δύο ηχεία που είναι κατά 40% πιο δυνατά από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας και μπορούν να δουλέψουν με το 360 Reality Audio της Sony. Θα υπάρχει και ένα USB-C port που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη ενός σήματος ανάλυσης HD από μια SLR camera ώστε να λειτουργήσει ως monitor, ακριβώς όπως και το Xperia Pro με HDMI.

Το Xperia 5 III θα είναι μικρότερο με την οθόνη του να έχει μέγεθος 6,1 ιντσών και ανάλυση 1080p. Τα δύο κινητά θα κυκλοφορήσουν σε εκδοχές dial-SIM και SIM+MicroSD.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ