Ρεπορτάζ: Καμία ανακοίνωση νέου hardware από τη Nintendo το 2022

Όπως φαίνεται, η Nintendo δεν πρόκειται να ανακοινώσει νέο hardware εντός του 2022, οπότε μην περιμένετε σύντομα τον διάδοχο του Nintendo Switch ή ένα Nintendo Switch Pro. Ένα νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Nikkei αναλύει την πρόσφατη αναφορά οικονομικών πεπραγμένων της ιαπωνικής εταιρείας, όπου σημειώνεται πτώση τόσο σε software, όσο και σε hardware, από έτος σε έτος, το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2022. Αναφέρεται ότι επειδή η Nintendo έχει επικεντρωθεί στην επίτευξη των τωρινών στόχων πωλήσεων, έχει ως κύριο μέλημα να μπορέσει να παράξει αρκετά Nintendo Switch με τα εξαρτήματα που έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει από τους προμηθευτές της.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa είπε: “Συνήθως στοκάρουμε απόθεμα το καλοκαίρι, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για τις πωλήσεις στο τέλος του έτους, που βρίσκονται στο απώγειό τους. Όμως αυτό το καλοκαίρι ο όγκος της παραγωγής θα είναι κάτω από το σύνηθες επίπεδο”.

Παρά το γεγονός ότι ο Furukawa επανέλαβε πως στόχος είναι να πουλήθούν 21 εκ. Nintendo Switch ως τις 31 Μαρτίου 2023, παραμένει αβέβαιο το αν η εταιρεία μπορέσει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Nintendo Switch OLED Model 04 764 430 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ