Πρώτες εντυπώσεις από τα Samsung Galaxy Note20 και Note20 Ultra

Στις 21 Αυγούστου θα ξεκινήσει επίσημα η κυκλοφορία της νέας σειράς Galaxy Note20 στις πρώτες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Μπορέσαμε να έχουμε μια πρώτη γρήγορη επαφή με τα κορυφαία smartphones της Samsung, τα οποία σε συνέχεια και των προηγούμενων μοντέλων, διακρίνονται για τις μεγάλες οθόνες τους, ειδικά στην περίπτωση του Galaxy Note20 Ultra που ξεχωρίζει για τις διαστάσεις των 6,9 ιντσών. Τα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης είναι μικρότερα στο Ultra μοντέλο ενώ μικρότερη είναι και η οπή στο μέσω της οθόνης, που ακολουθεί τον Inifinity-O σχεδιασμό της Samsung και αυτή τη φορά κρύβει πίσω της μιας selfie κάμερα των 10MP.

Αναμενόμενα, το κράτημα είναι καλύτερο στην περίπτωση του «απλού» Galaxy Note20 όχι μόνο εξαιτίας της μικρότερης οθόνης (6,7 ιντσών) αλλά και της απόφασης της Samsung να στηριχθεί σε πλαστικό υλικό και όχι σε ματ επίστρωση όπως στο Ultra μοντέλο. Πάντως και στα δύο μοντέλα αποτελούν παρελθόν οι δαχτυλιές ενώ ξεχωρίζουν για την premium αισθητική τους κάτι που βοηθά και ο σχεδιασμός του κύριου συστήματος φακών στο πίσω μέρος, το οποίο δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να δοκιμάσουμε. Το bump είναι σίγουρα μεγάλο όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα ενώ θα πρέπει να μεταφέρουμε και την άψογη αίσθηση που αποκομίσαμε από τη χρήση του S Pen και την απόκριση των 9ms που αυτό πλέον διαθέτει, και η οποία όντως μας δίνει την αίσθηση ότι γράφουμε σε χαρτί.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Unpacked event, τα νέα Galaxy Note είναι από τα πρώτα smartphones της Samsung που θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις για τρεις μεγάλες εκδόσεις του Android, έναντι δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα. Φυσικά έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε και για τα δύο μοντέλα τις επόμενες ημέρες ενώ υπενθυμίζουμε ότι η Samsung τρέχει ήδη το πρόγραμμα των προπαραγγελιών, δίνοντας δώρο τα Galaxy Buds+ στην περίπτωση του Galaxy Note20 και τα νέα Galaxy Buds Live στην περίπτωση του Galaxy Note20 Ultra.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ