Παρακολούθηση των καρδιακών παλμών θα προσφέρουν τα AirPods Pro 2 της Apple

Τα AirPods Pro 2 της Apple θα κυκλοφορήσουν σύντομα και μια νέα διαρροή προσφέρει πληροφορίες για αυτά.

Τα AirPods Pro 2 θα έρθουν με ένα System-in-Package (SiP) για το H1 chip, που υποστηρίζει adaptive active noise cancellation. Το νέο SiP προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας, λόγω της καλύτερης τεχνολογίας που χρησιμοποιεί.

Ακόμα θα υπάρχει αναβαθμισμένη λειτουργία Find My αλλά και χαρακτηριστικά όπως η παρακολούθηση των καρδιακών παλμών αλλά και ένα Hearing Aid. Η θήκη θα είναι εφοδιασμένη με θύρα USB-C, για καλύτερη φόρτιση. Εμφανισιακά, θα μοιάζουν αρκετά με τα AirPods Pro αλλά και τα AirPods 3. Επίσης, τα AirPods Pro 2 θα μπορούν να παρακολουθούν και τη θερμοκρασία, χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακών παλμών, όμως δεν είναι βέβαιο αν η συγκεκριμένη πληροφορία θα είναι διαθέσιμη.

AirPods Pro 2 to feature heart rate monitoring, hearing aid function

Η λειτουργία Hearing Aid συνεργάζεται με τη νέα θήκη που διαθέτει μικρόφωνο και έχει τη δυνατότητα αναμετάδοσης το ακουστικό για βελτίωση της ποιότητας του ήχου. Η θήκη έχει και ηχείο, που μπορεί να αναπαράγει ήχους όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία Find My, κάτι που διευκολύνει τον εντοπισμό της.

AirPods Pro 2 to feature heart rate monitoring, hearing aid function

Από ηχητικής άποψης, θα πρέπει να περιμένουμε έναν συνδυασμό customized high-amplitude drive units και high dynamic range amplifiers, με automatically adaptive EQ, spatial audio για το head tracking και audio sharing.

AirPods Pro 2 to feature heart rate monitoring, hearing aid function 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ