Οι κάμερες της Sony μετατρέπονται σε webcams στα Mac

Οι βιντεοκλήσεις πλέον στο Zoom και σε άλλες αντίστοιχες εφαρμογές αναμένονται να είναι αναβαθμισμένες σε ποιότητα εικόνας.

Η Sony κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση του λογισμικού Imaging Edge Webcam για Mac, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν μία σχετικά πρόσφατη κάμερα Sony και να τη χρησιμοποιήσουν ως κάμερα υψηλής ποιότητας για κλήσεις Zoom ή Skype στον υπολογιστή τους.

Η εταιρία είχε ήδη κυκλοφορήσει μια έκδοση λογισμικού για Windows τον Αύγουστο, αλλά η νέα έκδοση σημαίνει ότι οι χρήστες Mac μπορούν επίσης να συνδέσουν τη δική τους κάμερα και να έχουν ευκρινείς και υψηλής ποιότητας βιντεοκλήσεις.

sony-lista-kameron-imaging-edge-webcam-mac.jpg.d701e0743f6819167f2cc29a406b11b3.jpg

Το νέο λογισμικό λειτουργεί με 36 από τις κάμερες της Sony, συμπεριλαμβανομένων πρόσφατων φωτογραφικών μηχανών από τις E-mount και A-mount σειρές, όπως οι A9 II, A9, A7S III, A7R IV, A7R III, A7R II, A7S II, A7S, A7 III, A7 II, A6600, A6500, A6400, A6100 καθώς και οι φωτογραφικές με ένα μη εναλλάξιμο φακό όπως οι RX100VII, RX100 VI, RX0 II, RX0 και η ZV-1 η οποία εστιάζει κυρίως στο vlogging.

Παλαιότερες φωτογραφικές μηχανές, όπως η A7 και η A6000, δεν υποστηρίζονται, αν και οι χρήστες μπορούν ακόμη να τις συνδέσουν ως webcams χρησιμοποιώντας περιφερειακά όπως HDMI capture cards.

Η Sony είναι μία από τις τελευταίες εταιρίες φωτογραφικών μηχανών που προσφέρουν λύση λογισμικού για χρήση των καμερών τους ως webcam. Οι Canon, Olympus, Panasonic, Fujifilm και GoPro έχουν ήδη προσφέρει αντίστοιχο λογισμικό για τις δικές τους κάμερες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου (24/10/2020)

Το πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

Βούλτεψη: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ακροδεξιό κόμμα στην Ισπανία έκαναν...

"Την ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη όλοι δίνουν μια τεράστια μάχη...

Μ. Κατρίνης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση...

Κριτική στη ΝΔ, ότι επιχειρεί διαχείριση της πραγματικότητας με επικοινωνιακούς όρους και...