Νέα μοντέλα iPad και iPad mini ανακοίνωσε η Apple

H Apple ανακοίνωσε νέες εκδόσεις για το entry-level iPad 10,2′‘ και το iPad mini.

Το νέο, 10,2” iPad θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή A13 Bionic και η Apple υπόσχεται αύξηση των επιδόσεων κατά 20% σε σχέση με το A12 Bionic. Η συσκευή θα συνεργάζεται με το πρώτης γενιάς Apple Pencil και θα ενσωματώνει τη λειτουργία TrueTone. Οι επιλογές για τον αποθηκευτικό χώρο θα ξεκινούν από τα 64GB. Αναβαθμισμένη θα είναι και η camera στο εμπρός μέρος, με ανάλυση 12MP και γωνία θέασης 120 μοιρών. Θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Space Gray και Silver, σε δύο μοντέλα. Ένα μόνο με Wi-Fi και ένα με θύρα SIM.

iPad 2021 01 764 430

Αρκετά αναβαθμισμένο είναι και το νέο iPad mini που θα έρθει με οθόνη μεγέθους 8,3”, επίπεδες ακμές, καμπύλες στις γωνίες, ενώ το home button με το ενσωματωμένο Touch ID θα πρέπει να το ξεχάσετε, μιας και ο εν λόγω αισθητήρας έχει μεταφερθεί στο power button.Η τεχνολογία TrueTone θα είναι παρούσα και η φωτεινότητα της οθόνης θα φτάνει τα 500 nits. Για αναβάθμση της εμπειρίας αναπαραγωγής πολυμέσων, η Apple έχει προσθέσει στερεοφωνικά ηχεία.

Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο επεξεργαστής Α15 Bionic, με την Apple να τονίζει πως θα προσφέρει 40% μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ σε σχέση με το προηγούμενο iPad mini και αύξηση 80% στις επιδόσεις της GPU. H βασική κάμεσα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα ανάλυσης 12MP με True Tone. H selfie camera έχει την ίδια ανάλυση και υπερευρυγώνιο φακό.

Apple upgrades the standard iPad, the iPad mini gets a bigger revamp

Θα είναι συμβατό με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς και η Lightning port έχει αντικατασταθεί από USB-C. Το βασικό μοντέλο θα έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου, αναβαθμίσιμα ως τα 256GB.

Τα δύο νέα iPad θα κυκλοφορήσουν με το iPadOS 15.

Apple upgrades the standard iPad, the iPad mini gets a bigger revamp 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ