Μεγάλη οθόνη και υψηλή αντοχή τα βασικά χαρακτηριστικά του Apple Watch Series 7

Το Apple Watch Series 7 ανακοινώθηκε και θα λανσαριστεί μέσα στο Φθινόπωρο. Η εταιρεία κατόρθωσε να μικρύνει τα περιθώρια και έτσι στο ίδιο σασί κατόρθωσε να χωρέσει μια μεγαλύτερη οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, τα περιθώρια είναι μόλις 1,7 mm, δηλαδή κατά 40% μικρότερα σε σχέση με το Apple Watch Series 6, οπότε η οθόνη επεκτάθηκε κατά 20%. Το γυαλί είναι περισσότερο ανθεκτικό και το ρολόι είναι πιστοποιημένο κατά IP6X και WR50 για αντοχή σε συνθήκες υπερβολικής σκόνης και υγρασίας αντίστοιχα.

Apple Watch Series 7 03 764 430

Το user interface έχει ανανεωθεί και η μεγαλύτερη οθόνη είχε ως αποτέλεσμα μεγαλύτερα πλήκτρα. Οι ειδοποιήσεις θα περιλαμβάνουν περισσότερο κείμενο και οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρες πληκτρολόγιο τύπου QWERTY για να απαντάνε στα μηνύματα. Επιπλέον μέσω του Apple QuickPath που χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning, θα υπάρχει πρόβλεψη για το κείμενο που θέλετε να εισάγετε.

Apple Watch Series 7 has bigger display in the same body, coming this Fall for $399

Η μπαταρία του Apple Watch Series 7 θα διαρκεί 18 ώρες, όμως μέσω USB-C θα φορτίζει στα 2/3 του χρόνου σε σχέση με τον προκάτοχό του. Μέσα σε 45 λεπτά η στάθμη της μπαταρίας ανεβαίνει από το 0 στο 80%.

gsmarena 004 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ