Λεπτομέρειες για τα νέα 360 Reality Audio ασύρματα ηχεία της Sony

Η Sony κινείται προς την επεκταση της πλαφόρμας 360 Reality Audio και μέρος αυτής αποτελούν τα υψηλής ποιότητας ασύρματα ηχεία SRS-RA5000 και SRS-RA3000. Το RA5000 έρχεται με επτά drivers, τρεις επάνω, τρεις στο πλάι και ένα woofer στο κέντρο. Από την άλλη το RA3000 διαθέτει πέντε, δύο tweeters, δύο παθητικά radiators και ένα μονό full-range driver.

Για να είναι δυνατή η “αποστολή” ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις, κάθε ηχείο μπορεί να αναπαράγει “ambient room-filling sound”. Αν το περιεχόμενο που ακούτε δεν είναι διαθέσιμο στο 360 format της Sony, αναλαμβάνει δράση και κάνει τις απαραίτητες μετατροπές ο αλγόριθμος Immersive Audio Enhancement.

Η ασ΄ρματη σύνδεση είναι δυνατή με πολλαπλούς τρόπους, όπως Bluetooth, WiFi, Spotify Connect και Google Cast. Μέσω το Google Home ή του Amazon Alexa app, είναι δυνατή η ρύθμιση των συσκευών ώστε να αποτελούν μέρη ενός ευρύτερου συστήματος αναπαραγωγής ηχου. Μάλιστα ο έλεγχός τους μπορεί να πραγματοποιηθεί και με φωνητικές εντολές, μεσω συσκευών συμβατών με Google Assistant ή Alexa. Ακόμα είναι δυνατό να συνδεθούν ασύρματα σε τηλεοράσεις Sony Bravia. Για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο συνιστάται η χρήση του Music Center app. Με το λογισμικό αυτό είναι δυνατός ο έλεγχος της μουσικής, των playlists, η αλλαγή των ρυθμίσεων του EQ και πολλά άλλα Ακόμα, υποστηρίζεται η αυτόματης αυξομείωση της έντασης από τραγούδι σε τραγούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές τους θα είναι, €599 για το SRS-RA5000 και €359 για το SRS-RA3000. Εννοείται ότι αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Sony. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από τις επίσημες ιστοσελίδες των προϊόντων.

Sony RA5000 RA3000 01 764 430 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ