Κάποια Blu-Ray players της Samsung άρχισαν απροσδόκητα να δυσλειτουργούν

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι οι συσκευές τους έχουν «κολλήσει» σε ένα ατελείωτο «boot loop».

Σύμφωνα με άρθρο του ZDNet, εκατοντάδες χρήστες διαπίστωσαν ότι οι συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-Ray της Samsung που έχουν στην κατοχή τους άρχισαν να δυσλειτουργούν χωρίς κανείς να γνωρίζει την αιτία του προβλήματος.

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν στην ιστοσελίδα, ότι μόλις ενεργοποιήσουν τα Blu-Ray player τους, παραμένουν μόνιμα σε κατάσταση «boot loop» ενώ άλλοι ανέφεραν ότι οι συσκευές τους έκανε σαν να προσπαθούσε να διαβάσει ένα δίσκο, αν και δεν υπήρχε δίσκος στο εσωτερικό του μηχανήματος. Άλλες συσκευές απενεργοποιούνται άμεσα μετά την ενεργοποίηση τους ενώ κάποιοι άλλοι χρήστες ανέφεραν ότι οι συσκευές τους δεν ανταποκρίνονται στο πάτημα των πλήκτρων ή σε βασικές εντολές. Αυτά τα ζητήματα και δυσλειτουργίες επίσης δεν φαίνεται να περιορίζονται σε μία συσκευή.    

Στην ιστοσελίδα της Samsung, κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από κάποια αναβάθμιση του firmware ωστόσο η ιστοσελίδα ZDNet υποστηρίζει ότι το βασικό πρόβλημα προέρχεται από ένα πιστοποιητικό SSL που έληξε και το οποίου χρησιμοποιούν οι συσκευές Blu-Ray της Samsung για να συνδεθούν με ασφάλεια σε διακομιστές της εταιρείας. Η Samsung φαίνεται πως διερευνά το πρόβλημα που προέκυψε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ