Η Cooler Master δημιούργησε το δικό της gaming pod

Αν είστε από αυτούς που δεν θέλουν γραφεία με οθόνες, ή καναπέδες με τηλεοράσεις και έχετε λεφτά για να τα πετάτε στο τζάκι αντί ξύλων, η Cooler Master σας έχει καλυμμένους. Τουλάχιστον αυτό ελπίζει, με το νέο δημιούργημά της, το Orb X. Το Orb X είναι ένα ημιαπομονωμένο gaming pod, το οποίο περιέχει πολυθρόνα, γραφείο, ήχο και stand το οποίο δέχεται είτε τρείς οθόνες 27 ιντσών, είτε μια των 34ων!

Η ανακλινόμενη καρέκλα είναι 100% δερμάτινη, έχει προσαρμοζόμενο μαξιλάρι για το κεφάλι, υποστήριξη για τα χέρια και προσαρμοζόμενη θέση για να απλώσετε τα πόδια σας όπως θέλετε. Μόλις καθήσετε, ένας αισθητήρας εντοπίζει το βάρος σας και χαμηλώνει την οθόνη στο επίπεδο των ματιών σας. Από ήχο, το Orb X περιλαμβάνει πλήρες σύστημα surround sound, για να μην χρειαστεί να φορέσετε ακουστικά ποτέ.

Επιπλέον, το gaming pod της Cooler Master έχει έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο, με πλήρη φωτισμό RGB, στον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε το PC και τις κονσόλες σας. Το γραφείο του Orb X έρχεται εξοπλισμένο με wireless charging και καμπόσες θύρες USB-A και USB-C.

Ο ανταγωνισμός της, στην πολύ μικρή αυτή αγορά, είναι μονο η Acer, η οποία το 2018 λάνσαρε ένα παρόμοιο προϊόν, το Predator Thronos, για το οποίο έβγαλε και επόμενο μοντέλο, το Thronos Air. Η Acer τιμολόγησε το προϊόν της στην «προνομιακή» τιμή των $20.000. Η Cooler Master δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμή, αλλά αν ενδιαφέρεστε για προπαραγγελία, μπορείτε να εγγραφείτε στο site του προϊόντος σε λίστα αναμονής.

preload 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ