Φορητό κομπρεσέρ αέρος λανσάρει η Xiaomi

Εμείς μπορεί να τη γνωρίζουμε για τα smartphone, τις smart TV και τα smart band της, ωστόσο η Xiaomi δραστηριοποιείται και σε άλλες αγορές που οι περισσότεροι ούτε καν φαντάζονται.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην προϊοντική γκάμα της Xiaomi σε όλες τις αγορές του πλανήτη, τότε θα ανακαλύψει αν μη τι άλλο ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συσκευές, καθώς η κινεζική εταιρεία έχει λανσάρει κατά καιρούς πρακτικά τα πάντα -από αναδιπλούμενα ποδήλατα και ηλεκτρικούς βραστήρες, μέχρι αισθητήρες φυτών (!) και γυαλιά ηλίου. Σε όλα αυτά τα πιθανά και απίθανα προϊόντα, έρχεται τώρα να προστεθεί ένα ακόμα.

xiaomi-compressor-1.jpg.49089a9ce58ade88fb20c1377a1b7039.jpg

Στην Ινδία λοιπόν έκανε την εμφάνισή του ένα φορητό κομπρεσέρ αέρος. Πρόκειται για μία συσκευή μαύρου χρώματος με διαστάσεις που παραπέμπουν περισσότερο σε power bank (124 x 71 x 45,3 χιλ.) που μέσα της κρύβει μπαταρία 2.000 mAh. Σύμφωνα με την Xiaomi έχει τη δυνατότητα να φουσκώσει πέντε λάστιχα αυτοκινήτου και χρειάζεται περί τα έξι λεπτά για το καθένα. Διαθέτει οθόνη LCD που απεικονίζει την πίεση ενώ είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ABS.

xiaomi-compressor-2.png.fb13523c21dfdeaafd222daff71a5ac6.png

Η διάθεσή της έχει γίνει για την ώρα μέσω της crowdfunding πλατφόρμας της Xiaomi στην -ειδική- τιμή των 2.299 ρουπιών (περίπου 26,80 ευρώ) με μοναδική προϋπόθεση να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 4.000 παραγγελίες -στόχος μάλλον ρεαλιστικός με βάση την ως τώρα πορεία της καμπάνιας. Παραμένει άγνωστο επί του παρόντος το αν θα εμφανιστεί και στη Δύση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ