Φορητή οθόνη για το Xbox Series S πέτυχε το στόχο της στο Kickstarter μέσα σε 20 λεπτά (video)

Το xScreen είναι μια φορητή οθόνη για το Xbox Series S, το οποίο εμφανίστηκε στο Kickstarter και έφτασε το στόχο της σε μόλις 20 λεπτά. Η οθόνη ανακοινώθηκε τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την καμπάνια της στο Kickstarter με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να εξασφαλίσουν μια προς $159 (αντί $249 που θα κοστίζει κανονικά) προσφέροντας μόλις ένα δολάριο. Η καμπάνια ξεκίνησε με στόχο τα $13.000 Αυστραλίας, φτάνοντάς τα μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα. Αυτήν τη στιγμή έχει ξεπεράσει τα $71.000 Αυστραλίας (περίπου $53.000 δηλαδή), έχοντας ακόμα ένα μήνα για να ολοκληρωθεί.

Το xScreen έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται με το Xbox Series S μέσω HDMI και USB. Όταν η κονσόλα είναι απενεργοποιημένη, η οθόνη των 11,6 ιντσών καλύπτει το πάνω μέρος της συσκευής. Το αποτέλεσμα θυμίζει αντίστοιχα εγχειρήματα για το πρώτο PlayStation και το Nintendo GameCube.
Η οθόνη έχει ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60Hz, κάτι που σημαίνει πως τίτλοι του Xbox Series S που υποστηρίζουν 4K ή 120fps δεν θα μπορέσουν να τρέξουν κανονικά. Πέραν τούτων, το xScreen διαθέτει και ένα ηχείο 5-watt.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ