Φήμες για αποκάλυψη του iPhone 14 στις αρχές Σεπτεμβρίου

Ίσως βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αποκάλυψη του iPhone 14 από την Apple. Ο Mark Gurman του Bloomberg πιστεύει πως το event παρουσίασης της νέας σειράς smartphones της αμερικανικής εταιρείας είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου 2022. Η Apple συνηθίζει να διοργανώνει ένα μεγάλο event στις αρχές του Σεπτεμβρίου κάθε έτους, οπότε η παραπάνω θεωρία φαντάζει να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τις φήμες σχετικά με τη νέα σειρά iPhone, η Apple θα παρουσιάσει 4 διαφορετικά μοντέλα: το standard iPhone 14, ένα iPhone 14 με λίγο μεγαλύτερη οθόνη, ένα iPhone 14 Pro και ένα iPhone 14 Pro Max. Επιπλέον λέγεται πως τα δύο τελευταία θα εγκαταλείπουν το notch της εμπρόσθιας κάμερας και θα το αντικαθιστούν με punch hole, όπως επίσης ότι θα περιέχουν τη νέα γενιά επεξεργαστών της σειράς A. Ο Gurman συμπληρώνει πως το λανσάρισμα του iPhone 14 αναμένεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Δεν βρισκόμαστε πολύ μακριά από τις παραπάνω ημερομηνίες, οπότε σύντομα θα μάθουμε αν όλες αυτές οι θεωρίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.

iPhone 12 and iPhone 12 mini 01 764 430 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ