Ετοιμάζεται για αποκαλύψεις στις 31 Αυγούστου η NVIDIA

Η εταιρεία ανακοίνωσε event για την τελευταία ημέρα του μήνα και οι φήμες περί RTX 3080 οργιάζουν.

“Φωτιά” έβαλε με μήνυμά της στο Twitter η NVIDIA η οποία και ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τις 31 Αυγούστου. Τι θα γίνει τότε; Κάποια μεγάλη ανακοίνωση αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το βίντεο διάρκειας ολίγων δευτερολέπτων με τη δημιουργία μίας σουπερνόβα και το hashtag #UltimateCountdown.

Οι φήμες πάντως στο διαδίκτυο οργιάζουν καθώς η NVIDIA δουλεύει σε αρκετά πρότζεκτ επί του παρόντος. Είναι αρκετά πιθανό η εταιρεία να παρουσιάσει τη νέα σειρά καρτών γραφικών της, RTX 3000, ενώ δε λείπουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αναμένονται τρεις νέες κάρτες βασισμένες στη GPU GA102: οι RTX 3080, RTX 3080 Ti και RTX TITAN Ampere. Σημειώστε ότι η αρχιτεκτονική Ampere είχε αποκαλυφθεί από πλευράς NVIDIA τον Μάιο, όμως μέχρι στιγμής η εταιρεία την έχει εκμεταλλευτεί για επιστημονικές εφαρμογές και ανάλυση δεδομένων.

Άλλες πηγές ωστόσο κάνουν λόγο για επανέκδοση της GeForce 256 με αφορμή τα 21 χρόνια από την αρχική της κυκλοφορία: πολλαπλασιάζοντας το 256 με το 21, παίρνουμε τον αριθμό 5.376 που παραπέμπει σε αριθμό πυρήνων ο οποίος επίσης έχει ακουστεί τελευταίως (γενικώς το 21 παίζει αρκετά στην καμπάνια της NVIDIA).

Μένει να δούμε αν η NVIDIA θα ρίξει λάδι στη φωτιά με ενδεχόμενα έξτρα tease μέχρι τη μεγάλη μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ