Ενδείξεις για τρία νέα Samsung Galaxy Smartwatches

Ένα νέο ρεπορτάζ ήρθε στην επιφάνεια από το Galaxy Club με ενδείξεις για μια νέα τριάδα smartwatches με κωδική ονομασία “Heart”. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το όνομα “Heart” αφορά το επερχόμενο Galaxy Watch 5, αλλά εμφανίστηκαν τρείς κωδικές ονομασίες σχετικά με αυτό. Αυτές είναι “Heart-S”, “Heart-L” και “Heart-Pro”. Επιβεβαιώνεται λοιπόν προηγούμενη φήμη πως θα υπήρχε μια έκδοση Pro στο επόμενο wearable Galaxy.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται πως η Samsung αλλάζει στρατηγική με το Galaxy Watch. Το Samsung Galaxy Watch 4 ήρθε σε κανονική και “κλασσική” παραλλαγή, αλλά το Galaxy Watch Active 2 έχει καιρό που λανσαρίστηκε και είναι ώρα να έχει απόγονο. Είναι πιθανό η σειρά Active να αντικατασταθεί από κάποια πιο σύγχρονη προσφορά της Samsung. To Heart-S θα είναι η μικρότερη έκδοση απ’ ότι φαίνεται, με μέγεθος 40mm ή 42mm και αριθμό μοντέλου το SM-R90X. Ταυτόχρονα, το Heart-L θα είναι μια μεγαλύτερη έκδοση στα 44 ή 46mm και αριθμό μοντέλου SM-R19X. Τέλος, το Heart-Pro θα κυκλοφορήσει μόνο σε ένα μέγεθος σύμφωνα με φήμες που διέρρευσαν τον Απρίλιο του 2022.

Οι αναφορές δεν προδίδουν ότι τα μοντέλα αυτά είναι πράγματι Samsung Galaxy Watch 5 και δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική ονομασία που θα τους δώσει η εταιρεία. Οι αναφορές του Απριλίου 2022 λένε πως το επερχόμενο Watch 5 θα έρθει με μπαταρία 572mAh, μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα μοντέλα Watch 4. Σε κάθε περίπτωση, η Samsung δεν αναμένεται να ανακοινώσει κάποιο νέο Galaxy Watch μέχρι αργότερα το 2022, λογικά κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο, κατά το ετήσιό της Unpacked event.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ