Διαθέσιμο το iOS 16.3, που επικεντρώνεται στην ασφάλεια

H Apple ξεκίνησε τη διανομή του iOS 16.3, που μεταξύ άλλων προσθέτει τη δυνατότητα προσθήκης μιας δικλείδας ασφαλείας για το Apple ID. Επιπλέον, πραγματοποιούνται τροποποιήσεις στο σύστημα κλήσεων Emergency SOS, υπάρχει ένα νέο “Unity” wallpaper και υποστήριξη για το δεύτερης γενιάς HomePod.

Το περασμένο έτος η Apple είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να υιοθετήσει ένα hardware key feature, που θα επιτρέπει τη χρήση κάτι σαν το Yubikey ως δεύτερο βήμα για την είσοδο σε ένα λογαριασμό, που αποτελεί μέρος της προσπάθειας να επεκταθεί η ασφάλεια των λογαριασμών του iCloud accounts.

Μια από τις νέες λειτουργίες που θα έχουν στη διάθεσή τους οι κάτοχοι HomePod Mini, είναι ότι τα smart speakers θα λειτουργούν και ως αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας. Ακόμα, θα μπορούν να δημιουργούν αυτοματισμούς με τη φωνή τους και να ρωτάνε το Siri που είναι η οικογένεια, οι φίλοι και οι συσκευές τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε το update πηγαίνοντας στα Settings > General > Software Update, αν δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε να εμφανιστεί αυτόματα.

preloadΠηγή εικόνας: MacRumors.com 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ