Ασύρματα ακουστικά QCY T10: Μεγάλος διαγωνισμός για τα 10 χρόνια Enternity

Οι διαγωνισμοί για τα 10 χρόνια του Enternity συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουμε για εσάς 10 σετ ασύρματων ακουστικών QCY T10! Με ποιότητα ήχου που εγγυάται το Balance Armature (της Sony και της Samsung), quick-charge (10 λεπτά φόρτισης θα δώσουν 1 ώρα ομιλίας), noise cancelation 4 μικροφώνων, μπαταρία 600mAh, IPX5 water resistance και πολύ ικανοποιητικό latency, το συγκεκριμένο προϊόν είναι η νέα ναυαρχίδα της QCY αυτή τη στιγμή.

Βασικά χαρακτηριστικά:
– Dual Armature Ηχεία full range με υψηλότερη ευαισθησία και χαμηλότερη παραμόρφωση
– Low Latency για Gaming
– 3,5 ώρες ομιλίας και 600mAh μπαταρία (σύνολο 21 ώρες)
– Quick Charge, σε 10 λεπτά παίρνεις 1 ώρα ομιλίας
– Stem Design που δίνει καλύτερη σύνδεση BT0.5 και Type-C
– Noise Isolation (ANC) με 4 μικροφωνάκια
– Master-Slave switch και για τα δύο buds
– Ποικιλία χρωμάτων για να μη τα μπερδεύετε με την υπόλοιπη οικογένεια!

QCY T10 Wireless Earphones 01 764 430

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έστω με έναν από τους παρακάτω τρόπους (μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και με όλους τους τρόπους, αν έχετε λογαριασμό σε όλα τα σχετικά social media accounts και κάνετε τις σχετικές ενέργειες. Κάθε ενέργεια μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή):

α) αφήνοντας ένα σχόλιο στο άρθρο που διαβάζετε τώρα
β) κάνοντας like στο Facebook Page του Enternity και κάνοντας share το σχετικό άρθρο με το hashtag #10YearsEnternity στο post (θα συμπληρωθεί το link τη Δευτέρα)
γ) κάνοντας follow το Enternity στο Instagram, like και comment στο σχετικό post* (θα συμπληρωθεί το link τη Δευτέρα)
δ) κάνοντας follow το Enternity στο Twitter και retweet το ποστάρισμα του διαγωνισμού  (θα συμπληρωθεί το link τη Δευτέρα)
ε) κάνοντας share το άρθρο του διαγωνισμού σε οποιοδήποτε λογαριασμό διατηρείτε σε οποιοδήποτε πλατφόρμα social media, χρησιμοποιώντας το #10YearsEnternity στο post*

Η διορία συμμετοχής είναι μέχρι την Κυριακή 15 Αυγούστου στις 23:59:59. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

* για να μπορέσει να μετρήσει η συμμετοχή (και να μπορούμε να βρούμε το ποστάρισμα), θα πρέπει να είναι ορισμένο το ποστ δημόσια και να έχει το hashtag στο μέρος του κειμένου.

Όροι συμμετοχής
– Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
– Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity και στην εταιρεία του δωροθέτη, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
– Η κλήρωση γίνεται ενώπιον της επιτροπής του διαγωνισμού.
– Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 15 Αυγούστου.
– To Enternity δεν φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
 Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές. Δυνατότητα παραλαβής του από τα γραφεία μας δεν υπάρχει.
– Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.
– Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής των δώρων.

Καλή επιτυχία! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ