Ανακοινώθηκαν Nintendo Switch και Pro Controller με θεματολογία από το Monster Hunter Rise

Το Monster Hunter Rise αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 26 Μαρτίου 2020 και τώρα η εταιρεία προχώρησε σε δύο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Η μία έχει να κάνει με το Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition Bundle και η άλλη με το Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition, που θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια ημέρα με το λανσάρισμα του τίτλου της Capcom.

Στο Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition, το dock κοσμείται από το Magnamalo, το πιο επιβλητικό τέρας του παιχνιδιού, ενώ σχέδια εμπνευσμένα από τον τίτλο υπάρχουν και στην επιφάνεια των Joy-Con controllers. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης έναν κωδικό για να κατεβάσετε το παιχνίδι από το eShop της κονσόλας, συν το Deluxe Kit DLC αλλά και περιεχόμενο bonus.

Monster Hunter Rise Nintendo Switch 03 764 430

Monster Hunter Rise Nintendo Switch 01 764 429

Monster Hunter Rise Nintendo Switch 02 764 430

Το Deluxe Kit DLC προσφέρει τα εξής: Ένα “Kamurai” Hunter layered armor set, ένα “Shuriken Collar” Palamute layered armor piece, ένα”Fish Collar” Palico layered armor piece, Gestures (4 Jumps), ένα Samurai pose set, ένα Kabuki face paint και το “Izuchi Tail” hairstyle.

Το περιεχόμενο bonus αποτελείται από τα: Palamute Retriever Costume layered armor, Palico Forest Cat Costume layered armor και ένα Novice Talisman.

Monster Hunter Rise Joy Cons 01 764 430

Το Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition πωλείται χωριστά και φιλοξενεί επίσης το Magnamalo.

Monster Hunter Rise Nintendo Switch Pro Controller 01 764 463

Monster Hunter Rise Nintendo Switch Pro Controller 02 764 483

Monster Hunter Rise Nintendo Switch Pro Controller 03 764 430 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ