3 στον αέρα S03E44: Διαγωνισμός Last Of Us Part II, WWDC20, Mixer, και Neos

Συζητάμε αρχικά για τις αρκετές ανακοινώσεις που ξεχώρισαν από τη χθεσινή παρουσίαση της Apple, με κυριότερη φυσικά τη μετάβασή της εταιρείας σε δικούς της επεξεργαστές, οι οποίοι θα βασίζονται στην ARM αρχιτεκτονική. Ακολουθεί το iOS 14, η επόμενη μεγάλη έκδοση της mobile πλατφόρμας του iPhone, η οποία κρύβει αρκετές αλλαγές στη home screen, η οποία αποκτά μεταξύ άλλων πλέον widgets και Picture In Picture.

Συνεχίζουμε με το Last of Us Part II και μια μεγάλη έκπληξη, αφού η Sony Hellas και το Playstation μας διέθεσε τη συλλεκτική έκδοση “The Last of Us Part II – Ellie Edition” η οποία κρύβει αρκετά καλούδια τα οποία αποκαλύπτουμε στο unboxing, χωρίς να σταματάμε εκεί. Ένας τυχερός από εσάς θα κερδίσει αυτή τη μοναδική έκδοση του “The Last of Us Part II”! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και να αφήσετε ένα σχόλιο στο βίντεο αυτής της εκπομπής.

Ολοκληρώνουμε με τα νέα για την επίσημη παρουσία της OnePlus στην Ελλάδα αλλά και τη συνεργασία της Neos με τη σουηδική Fidesmo, η οποία φέρνει τα  wearables της πρώτης που μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές, σε σκανδιναβικές αγορές όπως τη Δανία, τη  Νορβηγία, τη Σουηδία κ.α.

Αναλυτικά

02:20 – WWDC20
03:40 – Apple Silicon
16:30 – watchOS 7
16:50 – iOS 14
24:24 – Airpods
25:22 – macOS
28:48 – ΕΕ εναντίιον Apple
35:10 – Movies & TV Shows
38:10 – Mixer
40:00 – Last of Us II
52:15 – OnePlus στην Ελλάδα
54:04 – Neos

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ