Με 11th-gen Intel CPUs το Surface Laptop 4 της Microsoft

Η Microsoft είναι έτοιμη να διαθέσει στην αγορά το Surface Laptop 4 με 11th-gen Intel CPUs. Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με οθόνη 13,5 ιντσών και σε έκδοση με οθόνη 15 ιντσών δίχως διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση σε σχέση με τους προκατόχους του. Η έκδοση με τις 13,5 ίντσες έρχεται με επεξεργαστές AMD Ryzen, όχι όμως τα μοντέλα Zen 3. Στην προκειμένη περίπτωση η Microsoft επέλεξε να προχωρήσει χρησιμοποιώντας τα παλαιότερα Zen 2 chips.

Τα νέα μοντέλα Surface Laptop 4 προσφέρουν 70% καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τα Surface Laptop 3 και η μπαταρία τους διαρκεί για έως και 19 ώρες. Σε μερικές λειτουργίες ο χρήστης θα παρατηρήσει τις διπλάσιες ταχύτητες συγκριτικά με τα last-gen laptops της Microsoft, κι αυτό είναι απόδειξη του πόσο έχουν βελτιωθεί τα mobile processors της Intel. Τα υπόλοιπα specs παραμένουν ίδια με της προηγούμενης γενιάς.

Αυτό σημαίνει ότι τα νέα Surface Laptop 4 έχουν οθόνη αφής 201-ppi PixelSence, webcam 720p Windows Hello και USB-C και USB Type-A ports. Θα κυκλοφορήσουν στην αγορά των Η.Π.Α., του Καναδά και της Ιαπωνίας στις 15 Απριλίου με αρχική τιμή $999. Η έκδοση με την οθόνη 15 ιντσών, 32GB μνήμης RAM και 1TB χωρητικότητας αγγίζει τα $2.299.

Surface Laptop 4 01 764 352

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ