Τζόκοβιτς: “Θα παίξω στο US Open εάν…”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ένας εκ των τενιστών που έδειξε απροθυμία αρχικά ως προς το να συμμετάσχει στο φετινό Αμερικανικό Όπεν.

Ωστόσο, ο 33χρονος τενίστας, όντας στους 17 Grand Slam κερδισμένους τίτλους, μια ανάσα πια από τους Ναδάλ (19) και Φέντερερ (20), είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα Major, πόσο μάλλον αν τελικά δεν θα είναι εκεί ένας εκ των βασικών ανταγωνιστών του, ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Νόλε μίλησε στο Tennis Channel για τις πιθανότητες του να παίξει τελικά φέτος στο Flushing Meadows και έδειξε πιο καθαρά τις προθέσεις και τη βασική προϋπόθεση που θέλει να δει να υλοποιείται.

“Σύμφωνα με τα τωρινά πρωτόκολλα, όσοι παίκτες παίξουν στο US Open, πρέπει, όταν επιστρέψουν από τις Η.Π.Α. να βρίσκονται σε καραντίνα για 14 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε δύο πολύ σημαντικά τουρνουά (Μαδρίτη, Ρώμη). Αν δεν βρεθεί μια λύση για αυτό το θέμα από την ATP, θα είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη να δεσμευτεί να παίξει στην Αμερική” ανέφερε ο Τζόκερ που αρχικά είχε θορυβηθεί από το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει μόνο ένα μέλος του προπονητικού του τιμ στις εγκαταστάσεις του US Open.

 

Κώστας Αϊτάκης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ