Το μήνυμα του Κύργιου για την άρρωστη μητέρα του (vid)

Advertisement

Ο Νικ Κύργιος παίζει ίσως το καλύτερο τένις της καριέρας του, όμως το μυαλό του βρίσκεται πίσω στην πατρίδα και την μητέρα του η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Μετά τη νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ για το 2ο γύρο του Montreal Masters, ο Ελληνοαυστραλος αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι στο νοσοκομείο ενώ άρρωστος είναι και ο πατέρας του, γεγονός που κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του στο tour.

“Είναι δύσκολο γιατί τώρα που βρίσκομαι εγώ εδώ, η μαμά μου είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, ο μπαμπάς μου δεν ήταν πολύ καλά, ο αδερφός μου μόλις έκανε ένα μωρό και δεν μπορώ να είμαι εκεί με την οικογένειά μου όταν οι κανονικοί άνθρωποι θα ήθελαν να είναι με αυτούς.”

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι άνθρωποι δεν βλέπουν. Με βλέπουν μόνο να κερδίζω, να χάνω, να ρίχνω μια ρακέτα, να κάνω αυτά τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζω ή τι αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή” είπε ο Κύργιος στην συνέντευξη Τύπου.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ