Τιάφο: “Να ζητήσω συγγνώμη από τον Φέντερερ; Όχι! “

Ο Φράνσις Τιάφο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Team World στο Laver Cup καθώς οι νίκες του αποδείχθηκαν καθοριστικές για τη νίκη της ομάδας του Τζον ΜακΕνρό. Ο Αμερικανός μάλιστα σημείωσε τη νίκη με την οποία η Team World σφράγισε τον “παρθενικό” της τίτλο στη διοργάνωση.

Παρά το γεγονός αυτό ο Τιάφο δέχθηκε έντονη κριτική τόσο για τη νίκη στο διπλό, όπου μαζί με τον Τζακ Σοκ επικράτησαν των Φέντερερ και Ναδάλ στο ιστορικό παιχνίδι της Παρασκευής, το οποίο ήταν και το τελευταίο στην καριέρα του Ελβετού. 

Μάλιστα σε ένα σημείο του αγώνα σε μια προσπάθεια προσέγγισης στο φιλέ ο Τιάφο βρήκε με την μπάλα τον Φέντερερ στο χέρι με αποτέλεσμα το κοινό του Λονδίνου να τον αποδοκιμάσει. 

Ωστόσο, ο Αμερικανός δεν έδειξε να έχει κάποιο συναίσθημα ενοχής για τη νίκη στο διπλό της Παρασκευής, ενώ με χιουμοριστική διάθεση τόνισε ότι δεν θα ζητούσε ποτέ συγγνώμη από τον Ελβετό.

“Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη. Πρέπει να ζητήσει αυτός πρώτα για τα 24 χρόνια που έχει κερδίσει τους πάντες”, δήλωσε με χαμόγελο ο Τιάφο.

“Δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ που κέρδισα τον Φέντερερ. Θέλω να τον δω να του μιλήσω, αλλά όχι να του ζητήσω συγγνώμη. Απλά θα του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου επέτρεψε να ζήσω αυτό το μεγάλο και ιστορικό γεγονός, αλλά και να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε στο παιχνίδι.”

“Χαίρομαι που τον γνωρίζω, χαίρομαι που είμαστε φίλοι και συνάδελφοι και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον, αλλά όχι δεν θα ζητήσω συγγνώμη”, δήλωσε με μεγάλη δόση χιούμορ, αλλά και σεβασμό ο Αμερικανός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ