Τι είπε ο Τζόκοβιτς στον Φέντερερ στο Centre Court

Advertisement

Μόλις ο Τζον ΜακΕνρό αναφωνεί το όνομα του Ρότζερ Φέντερερ κι εκείνος μπαίνει με το γνωστό επιβλητικό του στυλ στο Centre Court, επικράτησε μια ολιγόλεπτη υστερία ανάμεσα στους φιλάθλους που είχαν γεμίσει το κεντρικό γήπεδο του All England Club.

Ο Βασιλιάς του τένις γνώρισε ένα μοναδικό standing ovation, όχι μόνο από τους θεατές αλλά και από τους συναδέλφους του, πρώην πρωταθλητές του Wimbledon, που βρίσκονταν εκεί για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Centre Court

Ο Τζόκοβιτς που είχε παρουσιαστεί προτελευταίος, υποδέχθηκε στην άκρη της γραμμής τον Φέντερερ και κάτι του είπε στο αυτί, όσο εκείνος απολάμβανε ακόμα την έκρηξη χαράς των φιλάθλων. Μια ημέρα αργότερα, αποκάλυψε τι είπε στον 40χρονο Ελβετό.

“Του είπα ότι είναι αγαπητός από τόσο πολύ κόσμο και ότι πρέπει να επιστρέψει για να μπορέσουμε να παίξουμε άλλη μια φορά αντίπαλοι. Όλοι είδαμε πόσο ξεχωριστό ήταν όταν μπήκε στο Center Court. Όλοι είχαν σηκωθεί όρθιοι. Όλοι έδειξαν την αγάπη και τον σεβασμό τους, είναι ένας πραγματικός Θρύλος από όλες τις πλευρές.

Φυσικά και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους στην καριέρα μου και είναι περίεργο που δεν τον βλέπω πια στα τουρνουά. Όπως είπε κι εκείνος, ήταν αμήχανο να τον βλέπουμε εδώ στο Wimbledon με διαφορετικό ρόλο. Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό για το άθλημά μας, παίκτες σαν κι αυτόν να παίζουν όσο περισσότερο μπορούν γιατί τραβάει την προσοχή και μας ευνοεί όλους”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ