Σίνερ για Ζβέρεφ: “Ψάχνει τη δικαιολογία μετά από ήττες”


Ο Γιανίκ Σίνερ σέβεται τα αποτελέσματα και τους τίτλους του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, όχι όμως και τη συμπεριφορά του Γερμανού τενίστα μετά από ήττες.


 

Πέταξε τα “βέλη” του προς τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο Γιανίκ Σίνερ!

Ο 19χρονος Ιταλός τενίστας φαίνεται ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κάτι που φάνηκε και στον πρόσφατο αγώνα που έδωσαν στην Κολονία όταν και υπήρξε ένας διαπληκτισμός και γενικότερα η ατμόσφαιρα ήταν “ηλεκτρισμένη”.

Ο Σίνερ, που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο καριέρας με το φινάλε της σεζόν στο 250ρι στη Σόφια, έχει “χαλαστεί” από όσα είπε ο Ζβέρεφ μετά την ήττα του στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός από τον Ιταλό.

“Τον σέβομαι γιατί έχει κατακτήσει πολλά περισσότερα από μένα, έχει μεγαλύτερη εμπειρία και είναι καταπληκτικός παίκτης. Ωστόσο, δεν σέβομαι καθόλου τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα του από μένα στο Ρολάν Γκαρός. Έπεσε σε αντιφάσεις”.

“Έλεγε ότι είχε πυρετό αλλά στο τρίτο και στο τέταρτο σετ, έτρεχε πιο πολύ από μένα. Νομίζω ότι έψαχνε μια δικαιολογία για την ήττα. Ο Φέντερερ και ο Ναδάλ δεν θα έλεγαν ποτέ κάτι τέτοιο” ανέφερε ο Σίνερ.

 

Κώστας Αϊτάκης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ