Σάκκαρη: “Μεγάλη απογοήτευση, είμαι πολύ στεναχωρημένη” (vid)

H Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε απογοητευμένη σε δηλώσεις της στο Eurosport Greece, από τον πρόωρο αποκλεισμό της στον 2ο γύρο του US Open. 

Η περσινή ημιφιναλίστ τόνισε ότι το σημείο-κλειδί ήταν το break στο 3-1 του 3ου set και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι το τέλος, ενώ είπε ότι στόχος είναι να τελειώσει στην πρώτη 8άδα του Race προκειμένου να μπει και φέτος στα Finals.

“Το γεγονός ότι ήμουν μπροστά με 3-1 στο 3ο set και δεν εκμεταλλεύτηκα το break ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση.” είπε η Σάκκαρη. 

“Θεωρώ ότι αν μπορούσα να κρατήσω το service μου σε εκείνο το διάστημα θα έκανε τη μεγάλη διαφορά σ’ εκείνο το σημείο. Είναι μεγάλη απογοήτευση. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, ήθελα πολύ να συνεχίσω σε αυτό το τουρνουά, ήξερα ότι όσο κερδίζω θα βρίσκω τη φόρμα μου, θα αισθάνομαι καλύτερα, θα βρω τα χτυπήματά μου ακόμα περισσότερο, αλλά εντάξει έτσι είναι το τένις φαντάζομαι.”

“Θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλη η σεζόν και γι’ αυτό υπάρχουν διάφορες εκπλήξεις. Ο προγραμματισμός είναι πάρα πολύ δύσκολος. Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες, τουλάχιστον στο γυναίκειο Tour, να παίξουμε μεγάλα τουρνουά, επομένως πρέπει να παίζουμε σε όλα και υπάρχει κούραση. Προσωπικά για μένα είναι μια πάρα πολύ περίεργη χρονιά και από εδώ και πέρα θα πορευτώ από εδώ και πέρα στο να πάρω τις σωστές αποφάσεις για το τέλος της σεζόν. 

“Άμεσος στόχος μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι να τελειώσω πάλι μέσα στην 8άδα (Race) δεν το συζητώ. Θα προσπαθήσω να το καταφέρω. Ξέρω ότι είμαι όπως λέει και η μητέρα μου “μέσα στην τούρτα” θα δω ποιο θα είναι το σωστό πρόγραμμα για να το καταφέρω.”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ