Παίζει σε US Open και Roland Garros ο Μπερετίνι


Ο Ματέο Μπερετίνι έκανε γνωστό πως σκοπεύει να αγωνιστεί, τόσο στο US Open, όσο και στο Roland Garros…


 

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ultimate Tennis Showdown, ο Ματέο Μπερετίνι αποκάλυψε πως θα αγωνιστεί κανονικά φέτος, στα εναπομείναντα Grand Slams.

Μπορεί πολλοί κορυφαίοι τενίστες να βρίσκονται σε σκέψεις για το αν πρέπει να παίξουν στη Νέα Υόρκη, όμως ο Ιταλός, δεν είναι ένας από αυτούς. Όπως χαρακτηριστικά είπε, έχει προγραμματίσει να παίξει στις ΗΠΑ, παρά την κατάσταση που επικρατεί με τον Covid 19.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τις αποφάσεις που θα παρθούν για την διεξαγωγή των τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι του US Open πρέπει να μας ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί.

Πρέπει να ξέρουμε, αν θα χρειάζεται να βρισκόμαστε σε καραντίνα όταν πατήσουμε το πόδι μας στις ΗΠΑ. Η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό και πρέπει να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για το τι θα συμβεί κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Όπεν.

Αν οι συνθήκες είναι καλές, τότε θα παίξω και στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι. Ακόμη περιμένουμε πληροφορίες από τους ανθρώπους των τουρνουά, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Πάντως, σκέφτομαι να παίξω και στα δυο Majors”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ