Ο Νόλε στα 60 θα συνεχίσει να είναι πίσω από κάθε μπάλα

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, η δημιουργία “memes” είναι ιδιαίτερα εύκολη. Πρόσφατα ένα κανάλι στο YouTube με την επωνυμία (“a letter from the lens”) δημοσίευσε ένα βίντεο-meme, που απεικονίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2055.

Στο κλίπ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίζεται με γκρίζα γενειάδα και σε ηλικία 68 ετών. Ερωτάται για το πώς αισθάνεται σωματικά μετά από έναν εξαντλητικό ημιτελικό στο Rod Laver Arena το έτος 2055. “Αισθάνομαι καλά σωματικά, σίγουρα κουρασμένος μετά από ένα πεντάωρο αγώνα, αλλά είμαι σε φόρμα και θα προετοιμαστώ για τέσσερις ή πέντε εβδομάδες για το Αυστραλιανό Όπεν. Πιστεύω ότι μπορώ να συνέλθω για τον αυριανό τελικό.”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από του πιο “fit” αθλητές στο tour. Η ικανότητά του αυτή, η οποία γίνεται εμφανής σε μεγάλους χρονικά αγώνες, αποτελεί σήμα κατατεθέν της καριέρας του. Δεν είναι καθόλου παράξενο ότι θα συνεχίσει να υπερτερεί των νεότερων συμπαικτων του ακόμα και τώρα που διανύει την 4η δεκαετία της ζωής του.

Το ότι θα είναι σε φόρμα και άκρως ανταγωνιστικός στα 60 του, ίσως είναι λίγο τραβηγμένο, αυτό είναι όμως το στοιχείο που κάνει το κλίπ τόσο αστείο.

Γιάννης Μαύρος 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ