Ντελγάδο: “Μην ξεγράφετε τον Μάρεϊ”

Ο Τζέιμι Ντελγάδο συνεργάζεται με τον Άντι Μάρεϊ από το 2016, συνεπώς, έχει δει τον κορυφαίο Βρετανό τενίστα να περνάει όλες τις φάσεις που είναι δυνατόν να ζει ένας επαγγελματίας τενίστας.

Από τα τρομερά ύψη που έφτασε ο Μάρεϊ το 2016 με τον τίτλο στο Wimbledon, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο και την άνοδο του στο Νο1 στο τέλος της χρονιάς, έκτοτε η πορεία ήταν διαρκώς καθοδική κυρίως λόγω προβλημάτων τραυματισμού για να φτάσουμε στην ανακοίνωση της απόσυρσης του από την ενεργό δράση τον Γενάρη του 2019 και την τρομερή προσπάθεια που έκανε τελικά να συνεχίσει το επαγγελματικό τένις φτάνοντας στο τέλος της περσινής σεζόν στον συναισθηματικά φορτισμένο τίτλο στην Αμβέρσα.

Τραυματισμοί και κορονοϊός δεν τον έχουν αφήσει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς φέτος αλλά η διάθεση του Μάρεϊ είναι να βγει και πάλι στο κορτ παλεύοντας για κάθε πόντο, κάτι που έκανε σε όλη την καριέρα του.

“Είναι εκνευριστικό αυτό που έχει γίνει στην καριέρα του με τους τραυματισμούς και τώρα με την πανδημία αλλά, στο τέλος της ημέρας, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει. Έχει τεράστιο κίνητρο να τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στους καλύτερους στον κόσμο και να είναι ανταγωνιστικός. Και όλη η ομάδα του μοιράζεται το δικό του κίνητρο και εργάζεται σκληρά ώστε να πετύχει τους στόχους του” ανέφερε ο Ντελγάδο.

“Η χρονιά πέρσι ολοκληρώθηκε πολύ όμορφα με την Αμβέρσα αλλά δεν μπορέσαμε να έχουμε συνέχεια και τουρνουά στα πόδια μας. Αν δεν είχε υποστεί τον τραυματισμό, πιθανώς να διεκδικούσε και άλλα Slam στην καριέρα του αλλά δεν το ξέρουμε σίγουρα αυτό. Ούτε και ξέρουμε σίγουρα ότι ακόμα δεν μπορεί να το κάνει” κατέληξε ο coach.

 

Κώστας Αϊτάκης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ