Νέα αρχή από το Μαϊάμι επιδιώκει ο Ρουντ

Ο Νορβηγός θέλει να αλλάξει την εικόνα του στην σεζόν στο τουρνουά που πήρε μέρος για πρώτη φορά σε τελικό ATP Masters 1000 την περασμένη χρονιά. Νικώντας με 6-2 6-3 τον Ίλια Ιβάσκα, πέρασε στον τρίτο γύρο με τον 24χρονο να σημειώνει μόλις την 5η του νίκη σε δέκα ματς μέσα στο 2023.

“Θέλω να πιστεύω ότι ένα ματς θα αλλάξει την κατάσταση αλλά υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις που πρέπει να διεξαχθούν με πολλούς καλούς παίκτες που έχουν απομείνει στο τουρνουά”, είπε. “Πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που έδωσα έναν αγώνα καθώς αποκλείστηκα γρήγορα από το Indian Wells. Δούλεψα σκληρά και ήρθα στο Μαϊάμι με σπουδαίες αναμνήσεις από πέρυσι”.

Ο Ρουντ είχε ένα “καθαρό” ματς με 21 winners έναντι 13 αβίαστων λαθών αξιοποιώντας τα 23 του αντιπάλου του. “Την περασμένη χρονιά δεν θα έλεγα ότι άλλαξε η χρονιά μου εδώ επειδή νίκησα στο Μπουένος Άιρες αλλά μετά είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες και στην συνέχεια αποκλείστηκα γρήγορα από το Indian Wells. Όταν οι άνθρωποι με ρωτούσαν για τις προσδοκίες μου είχα πει ότι ήθελα να κλείσω καλά την σεζόν των σκληρών courts και έφτασα στον τελικό. Θα προσπαθήσω και πάλι να κερδίσω μερικά παιχνίδια και να μην σκέφτομαι τους βαθμούς που έχω να υπερασπιστώ”.

 

Video highlights

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ