Ναδάλ: «Δεν ξέρω αν θα παίξω στο Wimbledon»

Δεν είναι σίγουρος ότι θα συμμετέχει στο Wimbledon που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες ο Ράφαελ Ναδάλ, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τον αποκλεισμό του από το Roland Garros.

«Θα δούμε τι θα ακολουθήσει, ποιο θα είναι το επόμενο τουρνουά που θα παίξω. Αυτό το Σάββατο θα είμαι στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους μου. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο σωματικά και ψυχικά μετά από δύο έντονους μήνες, σε μια θετική σεζόν, αν και δεν πέτυχα τον τελικό μου στόχο. Το σώμα μετά από μάχη κάθε εβδομάδα για δύο μήνες χρειάζεται ξεκούραση. Το Wimbledon είναι σε δύο εβδομάδες. Είναι διαφορετικό από ό,τι όταν ήμουν 25, 26 ή 27. Τώρα είμαι 35», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ανακάμψω πριν λάβω την απόφαση αν θα παίξω στο Wimbledon ή όχι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση γιατί δεν έχω ούτε τη σωματική αντοχή, ούτε την ψυχική διαύγεια να σκεφτώ κάτι που είναι δύο εβδομάδες από τώρα. Πρέπει να δώσω στον εαυτό μου λίγες μέρες διακοπών και χαλάρωσης».

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέφερε: «Σε μια κανονική σεζόν, το καλεντάρι μου είναι ξεκάθαρο από την 1η Ιανουαρίου. Φέτος όμως λόγω της πανδημίας, είναι διαφορετικά. Πρέπει να είσαι ευέλικτος. Σε έναν κανονικό κόσμο δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να απουσιάσω από τους Αγώνες. Ολοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι για μένα. Δεν ξέρω, θα δούμε»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ