Μπέκερ: “Η οικογένεια του Νόβακ τα έκανε χειρότερα”

Ο πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς και άλλοτε Νο1 τενίστας στον κόσμο, Μπόρις Μπέκερ, εξέφρασε την άποψή του για το γεγονός ότι οι γονείς του Νόλε πυροδοτούσαν συνεχώς με δηλώσεις τους, το ήδη τεταμένο κλίμα, όσο ο 34χρονος τενίστας βρισκόταν κλεισμένος στο Park Hotel του Κάρλτον.

Ο πολύπειρος Γερμανός, κάτοχος έξι Grand Slam τίτλων, πιστεύει ότι τόσο οι τοποθετήσεις του πατέρα του Νόβακ, Σρένταν, όσο και αυτές της μητέρας του, Ντιάνα και του αδερφού του, Τζόρτζε, δεν βοήθησαν καθόλου την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurosport ο 54χρονος:

“Ο πατέρας του Νόβακ, σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε να πετύχει. Αυτό που είχε στο μυαλό του. Νομίζω όμως, πως ξέφυγε αρκετές φορές στα λεγόμενά του.

Σίγουρα θα μετανιώσει μερικά από αυτά που είπε τις προηγούμενες ημέρες. Το γεγονός ότι οι επίσημες τοποθετήσεις της πλευράς Τζόκοβιτς, έγιναν από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Νόβακ, δεν ήταν σωστό.

Οι γονείς και ο αδερφός του, ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι. Τον αγαπούν πολύ και ότι κι αν κάνει θα τον στηρίξουν. Αυτό, δεν είναι πάντα λογικό. Νομίζω πως δεν βοήθησαν στην υπόθεση, αλλά τα έκαναν χειρότερα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ