Η Μπάρτι απολαμβάνει την προετοιμασία εκτός φούσκας

Ενώ οι περισσότεροι από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου βρίσκονται σε καραντίνα στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους, ενόψει Australian Open, η Άσλεϊ Μπάρτι απολαμβάνει την ελευθερία της εκτός φούσκας.

Έχοντας παραμείνει στην Αυστραλία για το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας COVID-19, η Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης απέφυγε την 14ήμερη καραντίνα που σχεδόν 1.000 παίκτες και αξιωματούχοι υποβάλλονται μετά την προσγείωση τους στη χώρα.

Με το Melbourne Park να αποτελεί μέρος της φούσκας για τους διεθνείς παίκτες, η Μπάρτι προπονείτε σε προαστιακά γήπεδα στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας με παίκτες από όλη τη χώρα.

“Είναι μοναδικό, μοιάζει με camp. Παίκτες τόσο από την Νότια Αυστραλία, όσο και από την Ουαλία βρίσκονται εδώ και προπονούνται μαζί μας”, είπε η Άσλεϊ στο Tennis Australia.

Οι ξέγνοιαστες συνθήκες προπόνησης των Αυστραλών απέχουν πολύ από αυτές των διεθνών παικτών που βρίσκονται σε καραντίνα.

O Βρετανός τενίστας Τζέιμι Μάρεϊ, του οποίου ο αδελφός Άντι αποσύρθηκε από το πρώτο Grand Slam της σεζόν λόγω COVID-19, συγκαταλέγεται στους αθλητές που δεν έχουν την δυνατότητα να εξασκηθούν.

“Αυτό από μόνο του είναι πολύ στρεσογόνο και είμαι βέβαιος ότι το άγχος θα είναι αυξημένο”, δήλωσε ο 34χρονος.

“Ωστόσο ο καθένας θα έχει περίπου οκτώ ή εννέα ημέρες για να προετοιμαστεί κατάλληλα πριν την έναρξη του Open της Μελβούρνης και τότε δεν θα υπάρχουν περιορισμοί”.

Γιάννης Μαύρος 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ