Μητέρα Μάρεϊ: ”Ο Άντι είχε φτάσει μια ανάσα από την Ρέϊντζερς”

Η Τζούντι Μάρεϊ, μητέρα των Τζέιμι και Άντι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της, πώς ο Άντι Μάρεϊ σε ηλικία 14 ετών είχε την ευκαιρία να παίξει για την ποδοσφαιρική ομάδα, Ρέιντζερς στη Σκωτία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Ο 33χρονος τενίστας, τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς, όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει ακόμη και τώρα να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Έχει καταφέρει να κατακτήσει 46 τίτλους, ενώ μεταξύ άλλων και δύο Grand Slam.

Η μητέρα του, Τζούντι αποκάλυψε πως ο γιος της είχε την ευκαιρία ως έφηβος να αγωνιστεί σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο γιους της όσον αφορά τη νεαρή τους ηλικία.

”Κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι και οι δύο πέρασαν από πολλά αθλήματα όταν ήταν νεότεροι, δεν έδιναν έμφαση απαραίτητα στο Τένις.

”Όταν ήταν 15 ο Τζέιμι, του άρεσε πολύ το Γκολφ, όσο και το Τένις και ήταν εξίσου καλός και στα δύο.

”Ο Άντι στα 14 του είχε ένα μεγάλο δίλλημα, στο να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το Τένις ή το Ποδόσφαιρο, καθώς είχε πρόταση από την Ρέιντζερς και θα μπορούσε να αγωνιστεί σε έναν σπουδαίο σύλλογο σε νεαρή ηλικία.

”Τελικά εκείνος διάλεξε το Τένις και να ακολουθήσει αυτή τη πορεία. Τα παιδικά χρόνια δεν ήταν αποκλειστικά όλα γύρω από αυτό το άθλημα.”

Όπως και να έχει ο Άντι Μάρει πλεόν προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Αυστραλιανό Όπεν, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

 

Δημήτρης Τσαπνίδης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ