Μάρεϊ: “Το σερβίς μου είναι στα καλύτερα του”


Ο Άντι Μάρεϊ υποστηρίζει πως επιστρέφει σιγά-σιγά στην καλύτερή του φόρμα, μετά και τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους μήνες…


 

Συνεχόμενες εγχειρήσεις και πολύς πόνος. Ο Σκοτσέζος συνήθισε να ζει στα ιατρεία και όχι στα courts τα τελευταία δυο χρόνια, όμως όπως ο ίδιος υποστηρίζει, σιγά-σιγά επιστρέφει στα καλύτερα του.

Κι αν δεν έτυχε να παρακολουθήσετε κάποια από τις αναμετρήσεις που έδωσε ο Μάρεϊ την περασμένη εβδομάδα στο τουρνουά επίδειξης που διοργάνωσε ο αδερφός του, δεν μπορείτε να καταλάβετε την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσής του.

Δεν αργεί όμως η ώρα, που θα επιστρέψει στο Tour και θα προσπαθήσει να γίνει διεκδικητής σε όλα τα μεγάλα τουρνουά. Θα το καταφέρει ; Σύμφωνα με τον ίδιο, βρίσκεται κοντά στο καλύτερό του.

Αναλυτικά όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

“Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν μπόρεσα να αποδώσω τέλεια σε όλα τα ματς μου στο Battle of the Brits, όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί έπαιξα καλά.

Πριν δυο χρόνια έκανα την πρώτη μου εγχείρηση στο ισχίο. Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά. Αναγκάστηκα να διαφοροποιήσω το στυλ στο σερβίς μου, διότι είχα ενοχλήσεις στο δεξί μου πόδι.

Πλέον, τώρα μπορώ να πω ότι το σερβίς μου επέστρεψε στα καλύτερα του. Τώρα έχω συνηθίσει να σερβίρω με διαφορετικό toss και διαφορετικές κινήσεις. Δεν ήταν εύκολο να το συνηθίσω, όμως τα κατάφερα.

Είναι θετικό το γεγονός ότι θα γίνουν δυο Grand Slams μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είμαι εκεί, εφόσον είναι υγιές να δώσω το παρών”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ