Μαγιόρκα: Διπλός αποκλεισμός για τη Σακελλαρίδη

Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Παλμανόβα στη Μαγιόρκα η Σαπφώ Σακελλαρίδη, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την 25χρονη Γαλλίδα Αλίς Ραμέ με 6-1, 6-3 σε 98 αγωνιστικά λεπτά και έμεινε από νωρίς εκτός συνέχειας, ενώ στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων αποκλείστηκαν τόσο η Μάρθα Ματούλα, όσο και η Μιχαέλα Λάκη.

Στο πρώτο set, η Ραμέ ξεκίνησε με break στην αναμέτρηση, ενώ με ένα μεγάλο hold επέκτεινε το προβάδισμά της (2-0).

Η διαφορά παρέμεινε ίδια μετά από 2 games (3-1), για να τρέξει ένα νέο σερί η Γαλλίδα στη συνέχεια, που με 2 νέα break, αλλά και ένα ακόμα μεγάλης διάρκειας hold, έκλεισε με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα (6-1).

Στην επανάληψη, αν και η Σαπφώ άρχισε εντυπωσιακά στο κορτ, έχοντας 3 διαδοχικά κερδισμένα games, αλλά και τα πρώτα της break (3-0), είδε την αντίπαλό της να παίρνει 6(!) συνεχόμενα games, σπάζοντας άλλες 3 φορές το service της, και να ολοκληρώνει την αναμέτρηση (6-3).

Στα διπλά, το δίδυμο Σακελλαρίδη/Καραταντσέβα ηττήθηκε από τις Αμίνα Άνσμπα και Εκατερίνα Μακάροβα με 7-6(2), 6-3, και αποκλείστηκε από τους “32” της διοργάνωσης στην Ισπανία.

Από την ίδια φάση έμεινε εκτός και η Μάρθα Ματούλα, που είχε για συμπαίκτριά της την Γεργκάνα Τοπαλόβα, καθώς εγκατέλειψαν την αναμέτρηση απέναντι στις Ζακλίν Αντίνα Κρίστιαν και Λεϊρέ Ρομέρο Γκορμάζ.

 

Video highlights

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ