Κύργιος: “Στόχος να αποσυρθώ από το τένις σε 2-3 χρόνια”

Ο Νικ Κύργιος συνεχίζει την αποκατάστασή του στις Μπαχάμες, μετά από τον τραυματισμό στους κάτω κοιλιακούς που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια του 4ου γύρου, αλλά και από το διπλό μικτό. 

Ωστόσο, ο 26χρονος σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να συνεχίσει το τένις, σε αυτό το επίπεδο, μέχρι τα 28-29, τονίζοντας ότι η μεγάλη αγάπη του ήταν το μπάσκετ όπου δεν κατάφερε πραγματοποιήσει το όνειρό του, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι σε αντίθεση με τους Big 3, ο ίδιος μπορεί να ζήσει και χωρίς το τένις. 

“Ο Φέντερερ, ο Ναδάλ, ο Τζόκοβιτς δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το τένις, εγώ μπορώ.”, είπε. “Αγαπούν πραγματικά αυτό το άθλημα και δεν τους επικρίνω, απλά είναι πολύ μακριά από τη δική μου ιδιοσυγκρασία.”

“Δεν είμαι σαν αυτούς. Η πρώτη μου αγάπη ήταν το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Δεν είναι εύκολο για μένα να σηκωθώ το πρωί να βελτιώσω πράγματα στο παιχνίδι μου.”

“Πολλοί άνθρωποι με μισούν και δεν είναι εύκολο για μένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλω να κάνω και κάτι άλλο εκτός από το τένις και ο στόχος μου να αποσυρθώ 28-29 χρονών.”

“Θέλω να απολαύσω τη ζωή με τη σύντροφο μου, με τους φίλους μου, με την οικογένειά μου. Έχω κάθε δικαίωμα να επιλέξω τι θα κάνω με τη ζωή μου και σίγουρα αυτό που δεν θέλω είναι να παίζω τόσα χρόνια όσο παίζουν οι Big 3. Ίσως, γιατί ποτέ δεν ξέρεις να παίξω στα 33 με wild card.”

O Νικ Κύργιος είναι ένας από τα πολλά σημαντικά ονόματα που, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, με το επόμενο τουρνουά που θα συμμετάσχει να είναι αυτό της Ατλάντα που διεξάγεται την ίδια περίοδο με το Ολυμπιακό τουρνουά. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ