Καταγγελία Πουτίντσεβα για ποντίκια στα δωμάτια καραντίνας

Η κατάσταση έχει ξεφύγει ανάμεσα στους τενίστες που πραγματοποίησαν το μεγάλο ταξίδι στη Μελβούρνη.

Από τη μια υπάρχουν οι ψύχραιμες φωνές που ζητούν υπομονή και σύναιση δεδομένης της κατάστασης και από την άλλη υπάρχουν οι αθλητές που δεν αντέχουν την αυστηρή καραντίνα και την απομόνωση στο δωμάτιο.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Γιούλια Πουτίντσεβα η οποία, μέσω twitter, έβαλε κατά των διοργανωτών του Australian Open για τις συνθήκες διαβίωσης στο ξενοδοχείο καραντίνας αλλά και κατά των όσων υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν παράπονα αφού όλοι όσοι συμμετάσχουν στο τουρνουά θα φύγουν με τουλάχιστον 100,000$ που είναι το prize money για τους χαμένους του 1ου γύρου.

“Το μόνο που ακούω είναι για τα 100 χιλιάρικα. Ξέρετε πόσο χρόνο και πόσα λεφτά ξοδεύουμε πριν έρθουμε σε ένα Grand Slam; Δεν θα ερχόμουν για τα 100 χιλιάρικά σας αν ήξερα ότι θα χάσω τη φυσική μου κατάσταση και θα είμαι κλεισμένη για 14 ημέρες σε ένα δωμάτιο με ποντίκια μέσα” έγραψε η 26χρονη από το Καζακστάν.

 

Το Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης του γυναικείου τένις, προσπαθεί να παραμείνει σε φόρμα εκτελώντας ασκήσεις εντός του δωματίου της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ