Επικεφαλής Αυστραλιανού Open: «Θέλω να παίξει ο Τζόκοβιτς»

Ξεκάθαρα υπέρ της συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Open δήλωσε ο επικεφαλής της διοργάνωσης, Κρεγκ Τίλι. Ο ίδιος απέφυγε να επωμιστεί ευθύνες για το φιάσκο, επικοινωνιακά και ουσιαστικά, που έγινε με την απαγόρευση εισόδου στον Σέρβο τενίστα στη χώρα επειδή είναι ανεμβολίαστος.

«Οι πληροφορίες που είχαμε και δίναμε στους αθλητές στις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, ήταν σωστές. Μην ξεχνάμε ότι πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις και εκτός τένις, επισκεπτών στη χώρα που ζητούν ιατρική εξαίρεση. Εμείς βάλαμε δύο πάνελ να εξετάζουν τις αιτήσεις. Δεν πρόκειται να ρίξουμε σε κανέναν ευθύνες. Κάθε εβδομάδα μιλούσαμε με τις αρμόδιες αρχές για να σιγουρευτούμε ότι κάνουμε το σωστό. Το μπέρδεμα με τις πληροφορίες έχει να κάνει με την διαφορετικότητα που υπάρχει στο περιβάλλον συνεχώς», τόνισε.

«Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να φέρουμε εδώ τους τενίστες. Θέλω να δω τον Τζόκοβιτς να παίζει στο Australian Open», πρόσθεσε ξεκάθαρα. Κάτι αναμενόμενο, άλλωστε, αφού μία απουσία του νούμερού ένα της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι εμπορικό πλήγμα για τη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ