Εκλογές στον Α.Ο.Α. Φιλοθέης

Ο Νίκος Μήλιος επανεξελέγει στον προεδρικό θώκο του Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Απριλίου στον ιστορικό όμιλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΣ
1) ΜΗΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ έλαβε 157 ψήφους
2) ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ έλαβε 63 ψήφους

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΔΣ
1) ΖΗΤΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ έλαβε 138 ψήφους
2) ΝΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ έλαβε 124 ψήφους
3) ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ έλαβε 114 ψήφους
4) ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΥΛΙΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ έλαβε 109 ψήφους
5) ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ έλαβε 108 ψήφους
6) ΜΟΥΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ έλαβε 98 ψήφους
7) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ έλαβε 88 ψήφους
8) ΜΟΣΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ έλαβε 81 ψήφους
9) ΛΥΤΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ έλαβε 68 ψήφους
10) ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΑΛ του ΑΛΜΠΕΡΤΟΥ έλαβε 65 ψήφους
11) ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έλαβε 38 ψήφους
12) ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έλαβε 34 ψήφους
13) ΔΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΘΕΟΔΟΣΗ έλαβε 26 ψήφους

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
1) ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΗΛΙΑ έλαβε 126 ψήφους
2) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ έλαβε 86 ψήφους
3) ΦΕΡΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ έλαβε 46 ψήφους

 

Η εισήγηση του Αλέξη Ζητρίδη για τον απολογισμό των αθλητικών δρώμενων στον ΑΟΑΦ

Αγαπητοί, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα περήφανοι που ο ΑΟΑΦ μέσα σε μια πρωτοφανή υγειονομική αλλά και οικονομική κρίση κατόρθωσε -με την ενεργή συμμετοχή όλων, μελών, αθλητών και προσωπικού- να συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια το τέννις και να διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Ο Όμιλος μας εξακολούθησε -σχεδόν απρόσκοπτα με την εξαίρεση των λίγων εβδομάδων πέρυσι στην αρχή της πανδημίας- την πολύπλευρη και ολοένα πολυτιμότερη δράση και προσφορά του.

Οι καρποί αυτών των άοκνων προσπαθειών όλων μας, είναι σημαντικοί και πολυδιάστατοι σε ότι αφορά την αθλητική δραστηριότητα του ΑΟΑΦ για την οποία θα σας μιλήσω:

Ξεκινάω από τα παιδία μας:

Στον ΑΟΑΦ λειτουργούν:
• Σχολές εκμάθησης του τέννις για παιδάκια από 4 ως 8 ετών σε mini γήπεδο με ειδικό δίχτυ, ρακέτες και μπάλες και με προπονήτρια εξειδικευμένη σε αυτές τις ηλικίες. Στόχος μας εδώ είναι η πρώτη γνωριμία των παιδιών αυτών με το άθλημα, η εκμάθηση των βασικών τεχνικών του μέσω παιχνιδιών και ασκήσεων, αλλά και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό, η κοινωνικοποίηση τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα έχουμε 83 παιδάκια στο mini tennis.
• Ακαδημία για παιδιά 9-18 ετών, όπου για τις προπονήσεις τους χρησιμοποιούμε τα 4 πράσινα γήπεδα, για τα οποία το πρόγραμμα έργων του ΑΟΑΦ προβλέπει την ανακατασκευή τους το καλοκαίρι. Στόχος εδώ είναι να τους μάθουμε τένις και παράλληλα να ψυχαγωγηθούν, να κάνουν παρέες, να αναπτύξουν πειθαρχία και στοχοπροσήλωση. Μαζί με το mini πιστεύω ότι αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική –αν όχι η σημαντικότερη- προσφορά μας προς την κοινωνία. Υπηρετώντας το καταστατικό και τον βασικό σκοπό λειτουργίας μας, να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να μπουν στα γήπεδα, να παίξουν, να αγαπήσουν το τένις, να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους. Να κερδίσουν και να διασφαλίσουν έτσι τη φυσική, τη σωματική τους υγεία. Όχι μόνο αυτή όμως, αλλά παράλληλα και την πνευματική και ψυχική τους υγεία και ισορροπία. Αγαθά ανεκτίμητα και ολοένα σημαντικότερα αν συνεκτιμήσει κανείς την εξέλιξη της κοινωνίας και τις συνθήκες ζωής των νέων ανθρώπων.

• Εδώ οφείλω να υπογραμμίσω ότι 1η και βασική προτεραιότητα του συλλόγου είναι και παραμένουν οι σχολές και η διάδοση του αθλήματος, όχι ο πρωταθλητισμός, αλλά όπως και να το κάνουμε η βιτρίνα του ΑΟΑΦ είναι οι αγωνιστικές του ομάδες. Έχουμε χτίσει παράδοση σε αυτόν τον τομέα και έχουμε αποτελέσματα που μας κατατάσσουν στους ισχυρότερους Ομίλους της Ελλάδας.

Λειτουργούμε λοιπόν:
• Φυτώριο – προαγωνιστική ομάδα η οποία αποτελεί τον προθάλαμο της αγωνιστικής
• Αγωνιστική ομάδα juniors και αγωνιστική ομάδα ανδρών και γυναικών. Εδώ ακολουθείται εντατικό πρόγραμμα προπόνησης όπου στόχο έχουμε high quality, high performance. Υπάρχει προγραμματισμός δραστηριότητας, συγκεκριμένη στοχοθεσία, key performance indicators. Τα αποτελέσματα μας μιλούν από μόνα τους: Οι αθλητές μας συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν σε επίσημα Εθνικά και Διεθνή τουρνουά κομίζοντας μεγάλες επιτυχίες:
• 12 -1ες νίκες σε Ε1, Ε2, Ε3, Πανελλήνια, Masters και Διεθνή
• 7 -2ες νίκες
• 14 -3ες νίκες
• Ακόμα σημαντικότερο: 143 συμμετοχές αθλητών μας σε επίσημα τουρνουά την τελευταία διετία.
• Υποτροφίες των παιδιών μας σε Πανεπιστήμια της Αμερικής: Κανελλοπούλου, Αντωνάκη, Σπυρόπουλος, Χριστοφή και έπεται συνέχεια με Φούζα, Μάγια, Καυκά και άλλους.
• Τέλος σε διασυλλογικό επίπεδο, ο ΑΟΑΦ είναι στην κορυφή. Είναι πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες και 2ος στις γυναίκες, όπου χάσαμε στον τελικό την 1η θέση μετά από πολλά συνεχόμενα έτη κυριαρχίας.
• Συνολικά, στις σχολές μας είχαμε το 2020 347 παιδιά με τα 23 από αυτά να είναι στην αγωνιστική ομάδα. Αυτό το δυσθεώρητο νούμερο κάνει την σχολή του ΑΟΑΦ την μεγαλύτερη στην Ελλάδα μαζί με αυτές της Ηλιούπολης και του Χαϊδαρίου.
• Παράλληλα με τα παραπάνω, αποκτήσαμε παρουσία, ως Σχολές ΑΟΑΦ, στα Social Media με λογαριασμούς σε FB και Instagram και ολοένα δυναμικότερη παρουσία. Η διαχείριση των λογαριασμών γίνεται εσωτερικά με επιμέλεια της Αγνής Στεφάνου.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να κάνω μια αναφορά για την λειτουργία των σχολών μας στην περίοδο του Covid:

Κινηθήκαμε από την 1η στιγμή άμεσα και υπεύθυνα. Χωρίς καμία καθυστέρηση, έχοντας φροντίσει να έχουμε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, την ΓΓΑ αλλά και μέσω του καθηγητή Γιώργου Σαρόγλου εκ των προτέρων, έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα περιοριστικά μέτρα. Προετοιμαστήκαμε και οργανώσαμε σε χρόνο μηδέν τη λειτουργία μας ώστε να συμμορφωθούμε πλήρως σε όλες τις οδηγίες της Πολιτείας, να εφαρμόσουμε κατά γράμμα όλα τα απαραίτητα μέτρα και να αποτελέσουμε υπόδειγμα για τους άλλους Ομίλους οι οποίοι έρχονταν σε επικοινωνία είτε μαζί μου, είτε με τους προπονητές επειδή είχαν αναστείλει τη λειτουργία τους και ήθελαν οδηγίες για το τι να πράξουν.

Αποτέλεσμα: Οι σχολές μας στο 2ο lockdown δεν έκλεισαν ούτε μια ημέρα. Επίσης, δεν είχαμε ούτε ένα κρούσμα. Ούτε σε προπονητές, ούτε σε αθλητές. Τι άλλο κατορθώσαμε;

• Διατηρήσαμε αμείωτο τον αριθμό των παιδιών μας:
o Παρότι τα γκρουπ από 6αρια έγιναν 4αρια κι αναγκαστήκαμε σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσουμε πρακτικά νέα προγράμματα για όλα τα παιδιά
o Παρότι οι προπονητές στις περιπτώσεις των γκρουπ που έχουν περισσότερα από 2 παιδιά αναγκάζονται να κάνουν την προπόνηση από τα σύρματα
• Παρά τους περιορισμούς έχουμε αυξήσει τις ώρες προπόνησης του αγωνιστικού, προσθέτοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε πρωινές ώρες (παρένθεση, τα έσοδα αυτών πηγαίνουν στον ΑΟΑΦ κι όχι στους προπονητές). Επίσης, επανεκκινήσαμε τις συνοδείες αθλητών μας σε τουρνουά στο εξωτερικό (Ξυλάς, Φούζας, Μάγια, Μαστρογαμβράκης, Καυκά) δεδομένου ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα αγωνιστική δραστηριότητα.
• Με τα δύο που προανέφερα διασφαλίσαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό κι απαραίτητο για τη λειτουργία του Ομίλου έσοδο το οποίο υπερκαλύπτει το κόστος λειτουργίας των σχολών και χρηματοδοτεί τις υπόλοιπες λειτουργίες του ΑΟΑΦ.
• Δεν θέσαμε κανένα προπονητή σε καθεστώς αναστολής, διατηρώντας το κοινωνικό μας πρόσωπο και αξιοποιώντας τους παράλληλα παραγωγικά για τον Όμιλο
• Επικοινωνήσαμε προσωπικά με όλους τους γονείς των παιδιών των σχολών μας ώστε να τους ενημερώσουμε και ατομικά για όλα τα μέτρα που έχουμε λάβει καθώς και για την πρόοδο των παιδιών αλλά και για να ζητήσουμε το feedback τους. Οι απαντήσεις που λάβαμε και καταγράψαμε από τον καθένα ξεχωριστά ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ιδιαίτερα θετικές.
• Ανανεώσαμε τη συμφωνία χορηγίας των σχολών μας από το e-tennis, με όφελος για τον Όμιλο μας δωρεάν μπάλες για τις σχολές και τα τουρνουά μας, υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και 25% έκπτωση για αγορές από το e-tennis των παιδιών των σχολών μας αλλά και των μελών του ΑΟΑΦ (για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν)

Στέκομαι και υπογραμμίζω ως κεφαλαιώδες επίτευγμα την διατήρηση του αριθμού των παιδιών στις σχολές μας γιατί θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας της βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Ομίλου μας.

Υπογραμμίζω ότι κάθε στιγμή βασικό και κύριο μέλημα μας ήταν και είναι η ασφάλεια της υγείας τόσο του προσωπικού μας, των προπονητών όσο και των αθλητών. Για να την διασφαλίσουμε διενεργούμε 3 τεστ / μήνα σε όλη την ομάδα μας. Όλα αυτά τα τεστ είναι ευγενική προσφορά του Ντίνου Μαθιουδάκη προς τον ΑΟΑΦ. Θερμότατες ευχαριστίες. Επιπλέον, θερμομετρούνται οι αθλητές ενώ έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά σε όλα τα γήπεδα και τους κοινόχρηστούς χώρους.

Κλείνοντας την αναφορά μου στις σχολές, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου προπονητές. Την επικεφαλής Σχολών Αγνή Στεφάνου, τον επικεφαλής αγωνιστικού Μανώλη Γλέζο. Ακόμα την Ηρώ Χριστοφή, τον Νάσο Φούρναρη, τη Δήμητρα Σταθάτου, την Μαρία Νικολακοπούλου και την Ελευθερία Γκόγκου.

Τουρνουά στον ΑΟΑΦ:

Πριν την απαγόρευση των διοργανώσεων λόγω covid, ο Όμιλος μας είχε διοργανώσει:

• Ένα Ε2 κι ένα Ε3 τουρνουά juniors
• Το Filothei Tennis Open
• Το εσωτερικό τουρνουά μας

Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επανέλθουμε δυναμικά, διατηρώντας πάντα τη βέλτιστη δυνατή ισορροπία μεταξύ των άρτια οργανωμένων τουρνουά και της ανάγκης των μελών για χρήση των γηπέδων.

Με αφορμή αυτήν την αναφορά θα ήθελα να διευκρινίσω ότιείχα την ευθύνη του σχεδιασμού και της επιμέλειας της ηλεκτρονικής κράτησης που νομίζω ότι έλυσε προβλήματα, βοήθησε κι έκανε δικαιότερη την κατανομή των γηπέδων. Την υλοποίηση όμως αυτού του σχεδιασμού την έκανε με εξαιρετικό τρόπο ο Τ. Ανδρεαδέλης. Φέρω λοιπόν εγώ την ευθύνη για τις όποιες αρρυθμίες και αστοχίες που πράγματι υπάρχουν στον σχεδιασμό και τις οποίες δεσμεύομαι ότι θα διορθώσουμε και στον Τάκη ανήκουν τα εύσημα για την πολύ γρήγορη και υψηλής ποιότητας υλοποίηση. Θα ήθελα λοιπόν να τον ευχαριστήσω θερμά.

Ξεχωριστή αναφορά θα ήθελα να κάνω στο Ladder των μελών:

Μετράει ήδη 6 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης λειτουργίας. Ξεκίνησε από τρία μέλη μας: Τους Γιάννη Αποστολίδη, Τάκη Ανδρεαδέλη και Δημήτρη Κέκκο. Τους ανέφερα με αυτή τη σειρά γιατί ήταν μια ιδέα του Γιάννη που τεχνολογικά υλοποίησε, υποστήριξε και υποστηρίζει ο Τάκης ενώ ο Δημήτρης ανέλαβε και πέτυχε τη διάδοση της στον Όμιλο. Στην αρχή ξεκίνησε με 20 συμμετοχές ενώ υπήρξαν και περίοδοι που ξεπέρασε τις 100. Σήμερα αριθμεί 70 ενεργά μέλη. Από το 2017 που ο Όμιλος το ενσωμάτωσε στη λειτουργία του και ανέλαβε τα κόστη του έχουν γίνει πάνω από 4.000 προσκλήσεις και περίπου 3.000 αγώνες! Μόνο το 2020 και παρά τους περιορισμούς λόγω Covid διεξήχθησαν περίπου 400 αγώνες! Η λειτουργία και οι κανόνες διεξαγωγής του διαρκώς βελτιστοποιούνται και αναβαθμίζονται. Τελευταία παρέμβαση ως κίνητρο συμμετοχής προχωρημένων παικτών είναι η δυνατότητα ένας νεοεισερχόμενος να καλέσει σε αγώνα μέχρι και το νο 33 του ταμπλό, ώστε να έχει την ευκαιρία να κερδίσει γρήγορα θέσεις στην κατάταξη. Έκανα την αναφορά στο Ladder ως αρμόδιος Έφορος Αθλητισμού, αλλά τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά που το ξεκίνησαν και το υποστηρίξαν.

Συνοψίζοντας. Τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε πολλά:

• Ρεκόρ συμμετοχών στις σχολές και την Ακαδημία μας
• Πρωτιές και διακρίσεις των αθλητών και του συλλόγου μας σε αγωνιστικό επίπεδο που μας κατατάσσουν στους ισχυρότερους Ομίλους της Ελλάδας παρότι ο προσανατολισμός μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά η διάδοση του αθλήματος.
• Διαρκής αναβάθμιση της λειτουργίας Ακαδημίας και αγωνιστικής με απόδειξη την αναγνώριση από πλευράς του κόσμου μας αλλά και του γεγονότος ότι λειτουργούμε σε full capacity ανελλιπώς, ότι από την αγωνιστική μας ομάδα φέτος δεν είχαμε καμία αποχώρηση αλλά προσθήκες και από τις Σχολές οι απώλειες και το turnover είναι κάτω του 1%
• Άμεση αντίδραση, προσαρμογή στα νέα δεδομένα, όπου πρώτοι από όλους συνεχίσαμε να λειτουργούμε απρόσκοπτα και με ασφάλεια, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τα άλλα σωματεία
• Νέα οργάνωση της λειτουργίας των γηπέδων για τα μέλη με σύστημα ηλεκτρονικής κράτησης
• Αναθεώρηση κι επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας τους.

Τίποτα από αυτά δεν έγινε τυχαία ή από μόνο του, αλλά κατόπιν επίμονης κι επίπονης προσπάθειας, βάσει προγράμματος και πλάνου δράσης, βάσει στρατηγικής και με πολλές δοκιμές κι αποτυχίες στην πορεία μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάναμε και καταφέραμε πολλά. Δεν εφησυχάζουμε όμως, δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι. Νέα καινοτόμες ιδέες είναι στην ατζέντα μας για τις οποίες θα ακούσετε σύντομα. Σημαντικό όμως να τονίσω ότι κανένα θετικό αποτέλεσμα, ποτέ, δεν προέρχεται από έναν άνθρωπο. Πάντα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και αλληλοϋποστήριξης, πηγάζει από τη συμμετοχή των πολλών, από το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε όλοι μας. Και βέβαια από το ζεστό και θετικό περιβάλλον που όλοι μαζί διασφαλίζουμε στον Όμιλο μας. Θερμότατες κι ολόψυχες ευχαριστίες λοιπόν στο προσωπικό του ΑΟΑΦ, στους προπονητές, στη γραμματεία, στο ΔΣ και τον Πρόεδρο. Κυρίως όμως ένα εγκάρδιο, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τα μέλη του ΑΟΑΦ, για τη συμπαράσταση, για την υποστήριξη και για την ενεργή βοήθεια σας

Φίλες και φίλοι,

Θα μου επιτρέψετε να κλείσω με μια προσωπική αναφορά. Παρότι είμαι –με διαφορά νομίζω- ηλικιακά ο νεότερος από τα μέλη του ΔΣ αλλά και από τους υποψηφίους συνολικότερα, είμαι από τους παλιούς στον Όμιλο, από τα 7 μου χρόνια στις σχολές του ΑΟΑΦ, έχουν περάσει ήδη κοντά 40 χρόνια. Έχω ζήσει τον Όμιλο και στις κακές του στιγμές, στα πρόθυρα της έξωσης από τον δήμο, με τον κόσμο του πολωμένο εν μέσω όξυνσης και άγονων καταστροφικών αντιπαραθέσεων, και στις καλές του. Μια από τις οποίες θεωρώ ότι διανύουμε σήμερα. Με τον ΑΟΑΦ -παρά τις γενικότερες αντίξοες συνθήκες- σε ανάπτυξη σε όλα τα δυνατά μέτωπα. Πρωταγωνιστή στο τεννιστικό στερέωμα της Ελλάδας, μπροστάρη στις εξελίξεις, λειτουργικό παράδειγμα προς μίμηση για άλλους Ομίλους και υγιές κύτταρο, πραγματικό στολίδι για τον Δήμο και την περιοχή.

Οι καλές στιγμές του ανέκαθεν είχαν κι έχουν ένα κοινό θετικό παρονομαστή: Την ομόνοια, την αλληλεγγύη, το ζεστό περιβάλλον και την αγάπη μεταξύ όλων μας. Ο Όμιλος αλλά και ο αθλητισμός γενικότερα δεν είναι -και δεν θα πρέπει να είναι- ο τόπος για στείρες αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις, προσωπικές ατζέντες και οξύτητα. Είναι ευθύνη όλων μας να κρατηθούμε μακριά από τέτοιες πρακτικές και να διασφαλίσουμε ότι ο Όμιλος θα είναι πάντα ένα ζεστό μέρος όπου όλοι θα βρίσκουν χαμόγελο, αισιοδοξία, γνήσιο ενδιαφέρον και ένα εγκάρδιο γεια χαρά. Αυτά από μένα, ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε, ευχαριστώ πολύ για όλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ