Ειρωνεύτηκε την πρωθυπουργό της Σερβίας ο Κύργιος

Δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο αυτές τις μέρες ο Νικ Κύργιος!

Από το “πέσιμο” στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα…καμώματά του με το σπάσιμο της καραντίνας, την αντιπαράθεση με τον Μπόρις Μπέκερ που τον αποκάλεσε “καρφί”, ο Νικ Κύργιος έφτασε μέχρι την πρωθυπουργό της Σερβίας!

Η οποία, σε πρόσφατες δηλώσεις της, υπεραμύνθηκε του Νόβακ Τζόκοβιτς προτρέποντας την κοινή γνώμη να κατηγορήσει αυτήν και όχι τον Σέρβο θρύλο για όσα είδαμε στο Adria Tour.

Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Νόβακ. Είναι δικό μας λάθος που χαλαρώσαμε τα μέτρα. Ο Νόβακ προσπάθησε να κάνει κάτι καλό και γενναίο. Είναι εύκολο να τον κριτικάρεις από την άνεση του καναπέ σου” ανέφερε η Άννα Μπρνάμπιτς αλλά ο 25χρονος Αυστραλός δεν άφησε αναπάντητα τα λόγια της πρωθυπουργού.

“Το να είναι σε ένα νυχτερινό κλαμπ χωρίς τα ρούχα του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι καλό κάνει στην περιοχή του με αυτόν τον τρόπο” ανέφερε ο Νικ που δεν ξέχασε τα νυχτοπερπατήματα του Νόλε και της παρέας του στο Βελιγράδι.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Μπόρις Μπέκερ έκανε retweet τα λόγια της πρωθυπουργού συμφωνώντας πως ο Τζόκοβιτς κατηγορείται άδικα.

 

Κώστας Αϊτάκης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ