ΕΦΟΑ: Εκπαιδευτικό βίντεο για τις εκλογές (vid)

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, έκανε παραγωγή ένα βίντεο το οποίο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους των Σωματείων να κατανοήσουν καλύτερα την διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης της 27ης Μαρτίου.

Η ανακοίνωση και το βίντεο

“Η Ε.Φ.Ο.Α., έκανε την παραγωγή του βίντεο, για την ενημέρωσή σας και αναμένει την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων μέχρι αύριο 23.03.2021.

Σε κάθε περίπτωση η Ε.Φ.Ο.Α. είναι έτοιμη για την εκλογή των Οργάνων Διοίκησης από τεχνολογικής άποψης και πιστεύει ακράδαντα ότι, το ηλεκτρονικό σύστημα «ΖΕΥΣ» είναι αδιάβλητο και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη μυστικότητα της ψήφου των Σωματείων-Μελών μας.

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστώ όλους τους Συνεργάτες της Ομοσπονδίας, για την παραγωγή του πολιτισμένου βίντεο. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το IONIAN CHANNEL και τον τ. Πρόεδρο του Ζακυνθινού Ομίλου Αντισφαίρισης κ. Σπύρο Καμπιώτη, για την φιλική αντιμετώπιση της Ε.Φ.Ο.Α.. Ευχαριστώ τον Έφορο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο καθώς και τον Συνεργάτη Κώστα Κουτσάφτη για την μοναδική δημιουργική συμβολή τους στην παραγωγή. Ας κατηγορηθώ όμως στο κλίμα της εποχής, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά μου στην όμορφη-οικογενειάρχη τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Κίτσιου.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ